Transfernieuws en Transfergeruchten 21/01: Dejaegere - Mpoku - Mpoku - Mbenza - Derijck - Moser - Frenoy - Balikwisha

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 21/01: Dejaegere - Mpoku - Mpoku - Mbenza - Derijck - Moser - Frenoy - Balikwisha
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Luka Adzic maakt het seizoen af bij FC Emmen

Anderlecht moest en zou deze maand de kern flink afslanken en is daar goed mee bezig. Nu verlaat ook Luka Adzic tijdelijk het Lotto Park. (Lees meer)


Club Brugge haalt 'High Potential' in huis vanuit Nederland

Club Brugge speelde in de eerste dertien wedstrijden in de Super League aardig mee met de andere teams, maar in 2020 willen ze graag nog verder doorgroeien. (Lees meer)


De transfer van Paul-José Mpoku is rond

Het was al even duidelijk dat Paul-José Mpoku Standard zou verlaten. De Rouches hebben het vertrek van de flankaanvaller nu ook bevestigd. (Lees meer)


Zulte Waregem leent Cameron Humphreys uit aan Excelsior Rotterdam

Zulte Waregem leent Cameron Humphreys tot het einde van het seizoen uit aan SBV Excelsior Rotterdam. De club uit de Keuken Kampioen Divisie wist geen aankoopoptie te bedingen. (Lees meer)


Standard doet opnieuw zaakjes met MVV

Standard leent al een aantal jaar geregeld spelers uit aan de Nederlandse tweedeklasser MVV. Dat is dit jaar niet anders. (Lees meer)


Standard zou weer aan Brecht Dejaegere denken

Standard zag met Paul-José Mpoku een sterkhouder vertrekken. De Rouches onderzoeken nu of ze een vervanger in huis moeten halen. Mogelijk reactiveren ze een piste van afgelopen zomer. (Lees meer)


Er worden nog twee inkomende transfers verwacht bij Cercle Brugge

Cercle Brugge staat met de rug tegen de muur en heeft nog acht wedstrijden om van de laatste plaats weg te geraken. In die optiek hopen ze nog een tweetal spelers te verwelkomen. (Lees meer)


Bournemouth en Fulham tonen interesse in Isaac Mbenza

Isaac Mbenza werd in de zomer van 2019 na een overtuigend seizoen definitief overgenomen door Huddersfield Town. Hij kwam over van Montpellier. Dit seizoen speelt de jonge Belg weinig. (Lees meer)


Kortrijk heeft vervanger voor Kagelmacher al in huis

Timothy Derijck verlaat na anderhalf seizoen KAA Gent en zet zijn carrière verder bij KV Kortrijk. Derijck moet er Gary Kagelmacher vervangen. Dit seizoen kwam hij minder in actie voor de Buffalo's en hij zocht dan ook een oplossing.Transfernieuws en Transfergeruchten 20/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties