De transfer van James Rodriguez van Real Madrid naar Atletico zou voor 80% rond zijn

Redactie
De transfer van James Rodriguez van Real Madrid naar Atletico zou voor 80% rond zijn
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Rodríguez Rubio - Dendoncker - Castagne - Ngonge - Lantaki - Lesquoy - Werner

De transfer van James Rodriguez van Real Madrid naar Atletico zou voor 80% rond zijn

Volgens een Colombiaanse krant is er een deal tussen Real Madrid en stadsrivaal Atletico Madrid voor middenvelder James Rodriquez. De aanvallende middenvelder werd voor 75 miljoen euro gehaald door De Koninkljke maar komt er niet aan de bak. Atletico Madrid zou in pole position liggen om hem over te nemen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/05

Karl-Heinz Rummenigge woest nadat Werner aangaf niet naar Bayern te trekken: "Nog nooit gezien"

Timo Werner zal niet direct het shirt van Bayern München aantrekken. De aanvaller gaf zelf aan dat zijn voorkeur ergens anders ligt en dat kan op weinig sympathie rekenen van Bayern-CEO Karl-Heinze Rummenigge. (Lees meer)


'James Rodriguez kan in Madrid blijven en bij Atlético Madrid aan de slag gaan'

James Rodriguez lijkt niet lang meer te bewonderen zijn in het shirt van Real Madrid. De Colombiaan zit er al langer op een zijspoor en wil weer aan spelen toekomen. (Lees meer)


Belgische linksachter van Europa League naar Keuken Kampioen Divisie

De 24-jarige Thibaut Lesquoy verlaat F91 Dudelange en gaat vanaf volgend seizoen aan de slag bij Almere City. De linksachter was voorheen actief voor Virton.

Met Dudelange was Lequoy dit seizoen nog actief in de Europa League, maar vanaf volgend seizoen zal hij te bewonderen zijn in de Keuken Kampioen Divisie. 


Wassim Lantaki kiest voor Lille en laat Anderlecht achter zich

Anderlecht is opnieuw een jong talent kwijt. Vorige maand koos Luca Saihi-Culeddu al voor een Italiaans avontuur en nu verliest Anderlecht ook Wassim Lantaki aan Lille. (Lees meer)


Dries Mertens krijgt contract voorgeschoteld van Inter, vijf miljoen euro per jaar

De eerste contractaanbieding ligt officieel op tafel. Het is niet die van Napoli, maar die van Inter Milaan. De club van Romelu Lukaku brengt sterk verbeterde voorwaarden op tafel voor Mertens. (Lees meer)


Inter Milaan voegt zich toe aan lijstje geïnteresseerde clubs voor Timothy Castagne'

Timothy Castagne zou na dit seizoen wel eens voor een mooie transfer kunnen staan. De rechtsachter kan rekenen op heel wat interesse en zou niet weigerachtig staan tegenover een transfer. (Lees meer)


'Leander Dendoncker kan Wolverhampton Wanderers inruilen voor Lazio Roma'

Leander Dendoncker is uitgegroeid tot een steunpilaar in het elftal van Wolverhampton. De verdedigende middenvelder lijkt dan ook stilaan klaar te zijn voor de volgende stap in zijn carrière. (Lees meer)


PSV licht de optie op Cyril Ngonge van Club Brugge niet

PSV had de kans om Cyril Ngonge (19) voor 750.000 euro over te nemen van Club Brugge, maar de Eindhovenaren sturen de jonge aanvaller terug naar Club Brugge. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties