Eden Hazard ziet ploegmaat definitief vertrekken

Redactie
Eden Hazard ziet ploegmaat definitief vertrekken

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 11/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Meunier - Batshuayi - Brys - Coucke - David - Sánchez de Felipe - Aloe - Seigers

Eden Hazard ziet ploegmaat definitief vertrekken

Eden Hazard en Thibaut Courtois nemen definitief afscheid van Javi Sanchez. Het jeugdproduct van Real Madrid werd het afgelopen seizoen gehuurd door Real Valladolid, maar de club bedong een aankoopoptie.

Door een enkelblessure speelde Sanchez slechts twee wedstrijden voor Valladolid. Maar Valladolid ziet waarschijnlijk sterkhouder Salisu vertrekken achteraan en anticipeerd op het vertrek van de verdediger met de aankoop van Sanchez.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06

Beerschot praat over een contractverlenging van Baptiste Aloé

Beerschot trekt haast op volle kracht richting de terugmatch van de promotiefinale tegen OHL. Dat in tegenstelling tot de tegenpartij, waarbij heel wat (sleutel)spelers einde contract zijn. Bij de Kielse Ratten zijn dat alleen Rubin Seigers en Baptiste Aloé. (Lees meer)


Marc Brys wordt de nieuwe coach van OH Leuven
Foto: © photonews

Marc Brys wordt de nieuwe coach van OH Leuven

Marc Brys wordt vanavond voorgesteld als de nieuwe coach van OH Leuven. De Antwerpenaar zat zonder club na zijn vertrek bij STVV. (Lees meer)


Inter Milaan wil Jonathan David koppelen aan Romelu Lukaku

Romelu Lukaku vormde het afgelopen seizoen een koningsduo met Lautaro Martinez, maar de Argentijn lijkt hard op weg naar FC Barcelona. (Lees meer)


'Doorbraak in transferdossier rond Michy Batshuayi'

Michy Batshuayi lijkt Chelsea al zeker te verlaten, al is het nog gissen naar welke club de aanvaller trekt. (Lees meer)


Thomas Meunier zou in onderhandeling zijn met Tottenham

Waar gaat Thomas Meunier volgend seizoen spelen? Veel zorgen hoeft de Rode Duivel zich niet te maken, want nadat PSG zijn contract niet verlengde, is er interesse met hopen voor de gratis rechtsachter. (Lees meer)


KV Mechelen heeft ook Jens Teunckens op zijn lijstje staan

Yannick Thoelen is bijna weer fit, maar KV Mechelen is na het vertrek van Bram Castro nog op zoek naar een extra doelman. Dat moest normaal Gaëtan Coucke worden, maar de onderhandelingen met Genk zitten in het slop. (Lees meer)


KV Oostende denkt aan de Schot Jack Hendry

KV Oostende herbegint volgende week woensdag met de trainingen. Alexander Blessin heeft wel nog niet zoveel spelers voor handen. De Fransman heeft wel de garantie dat PMG de komende dagen en weken nieuwe spelers gaat aanvoeren. Eén daarvan is mogelijk de schot Jack Hendry. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties