Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06: Najar Rodriguez - Kana - Vermijl - Hollerbach - Coulibaly - Cornet - Brulmans - Jans

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06: Najar Rodriguez - Kana - Vermijl - Hollerbach - Coulibaly - Cornet  - Brulmans - Jans
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Najar Rodriguez - Kana - Vermijl - Hollerbach - Coulibaly - Cornet - Brulmans - Jans

Marnick Vermijl trekt na tien jaar in het buitenland wellicht terug naar België

Marnick Vermijl trok als 18-jarige van Standard naar Manchester United. Hij kon nooit doorbreken bij de Red Devils en voetbalt sinds 2018 in de Nederlandse tweede klasse. Nooit was hij in België actief, maar daar kan snel verandering in komen. (Lees meer)


Ron Jans aangesteld als nieuwe trainer van FC Twente

FC Twente dacht even aan Michel Preud'homme als trainer voor het seizoen 2020/21, maar MPH heeft een punt achter zijn trainerscarrière gezet. Ondertussen hebben de Tukkers met Ron Jans nu toch een T1 gevonden. (Lees meer)


Groeibriljant Marco Kana langer aan boord bij Anderlecht: "Hij kan hier uitgroeien tot een leider"
Foto: © photonews

Groeibriljant Marco Kana langer aan boord bij Anderlecht

Het doel van Anderlecht is duidelijk. De vele jonge talenten die ze hebben zo lang mogelijk aan boord houden. Dat bewijst de club andermaal met de contractverlenging van Marco Kana. (Lees meer)


Seppe Brulmans en Mathieu Cornet zetten hun carrière verder bij Patro Eisden Maasmechelen

De ambitie van Patro Eisden Maasmechelen om op een termijn van enkele jaren de overstap naar Eerste Klasse B te maken werd de voorbije dagen kracht bijgezet. De Limburgers trokken met Seppe Brulmans en Mathieu Cornet twee ervaren pionnen uit het nationale voetbal aan. (Lees meer)


Gent staat op het punt om Nurio Fortuna over te nemen van Charleroi

De Buffalo's realiseerden twee zomertransfers en alle twee kwamen ze over van een Belgische club. Nu heeft KAA Gent Nurio Fortuna van Sporting Charleroi op het oog, klaar om een hattrick van Belgische zomertransfers te maken. (Lees meer)


Moet Coulibaly de weg plaveien voor Emond?

Kalifa Coulibaly, ex-gent, zou deze zomer Nantes verlaten en daardoor wat ruimte creëeren voor Renaud Emond. (Lees meer)


Andy Najar gaat voor Los Angeles FC spelen

Het tijdperk van Andy Najar bij Anderlecht zit erop. De Hondurees kwam in 2013 over van DC United en trekt nu opnieuw naar de MLS. (Lees meer)


Bernd Hollerbach zou rond de tafel gezeten hebben met het bestuur van Cercle Brugge

Cercle Brugge is al een poos op zoek naar een opvolger voor Bernd Storck. De Duitser ging niet in op een voorstel van groen-zwart en Marc Brys werd weggekaapt door OH Leuven. Nu zou de Vereniging in zee willen met Bernd Hollerbach. (Lees meer)


Roméo Lavia van Anderlecht staat op vertrekken naar Manchester City

De jeugdwerking van Anderlecht staat hoog aangeschreven in Europa. Veel jongeren schopten het de voorbije jaren tot de eerste ploeg ook al was er veel interesse van buitenlandse clubs. Nu staat er een talentvolle jongere op het punt om paars-wit te verlaten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties