Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06: Origi - Sturridge - Bushiri - Fortuna - Khammas - Werner - Peyre - Bushiri

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06: Origi - Sturridge - Bushiri - Fortuna - Khammas - Werner - Peyre - Bushiri
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/06 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Sturridge - Bushiri - Fortuna - Khammas - Werner - Peyre - Bushiri

'Club Brugge weet wat het moet betalen voor opvolger Emmanuel Dennis'

Bij Club Brugge houden ze sterk rekening met het vertrek van Emmanuel Dennis. De Nigeriaan kan op heel wat interesse rekenen en dus zoekt Club Brugge al naar een vervanger. (Lees meer)


STVV slaagt er niet in Bushiri langer te houden

Rocky Bushiri zal volgend seizoen niet meer uitkomen voor STVV. De Limburgse club had de verdediger graag langer gehouden, maar vond geen overeenkomst met Norwich. (Lees meer)


KV Mechelen bindt Thibault Peyre langer aan zich

Bij KV Mechelen waren er de afgelopen weken al heel wat vertrekkers, maar nu heeft de club toch ook een speler aangekondigd die wat langer blijft. (Lees meer)


Daniel Sturridge lijkt op weg te zijn naar... Serie B

Ooit vormde hij nog een dodelijk duo met Luis Suarez bij Liverpool, maar waar de Uruguayaan tegenwoordig zijn doelpunten maakt voor Barcelona, lijkt Sturridge op weg te zijn naar de Serie B. (Lees meer)


Liverpool gaat grote schoonmaak houden en heeft slecht nieuws voor Divock Origi

Liverpool zal zich aankomende zomer willen versterken om zich te wapenen voor het volgende seizoen. De club is zo goed als kampioen in Engeland en zal volgend seizoen de te kloppen ploeg zijn. (Lees meer)


Chelsea haalt Timo Werner weg bij RB Leipzig

Chelsea heeft zich versterkt met Timo Werner. De Engelse topclub heeft gebruikgemaakt van een optie in zijn contract bij RB Leipzig, waardoor hij voor naar verluidt zestig miljoen euro wordt overgenomen. (Lees meer)


Amine Khammas heeft de clubs voor het uitkiezen

Moeskroen heeft vergevorderde interesse voor Amine Khammas. De 21-jarige linksback speelde afgelopen seizoen op uitleenbasis voor Lommel, maar heeft nog maar een jaar contract bij Genk. (Lees meer)


Gent bouwt aan kampioenenploeg en wil serieus wat geld op tafel leggen voor linksachter
Foto: © photonews

AA Gent wil vier miljoen betalen voor Nurio Fortuna

AA Gent is een kampioenenploeg aan het bouwen. Nu hebben ze verregaande interesse voor Charleroi-linksachter Nurio Fortuna. En daar willen ze gerust de portefeuille voor opentrekken. (Lees meer)


KV Mechelen haalt Rocky Bushiri en leent hem een jaar van Norwich City

KV Mechelen gaat eerstdaags zijn eerste inkomende transfer afronden. De deal is zo goed als rond, enkel de handtekeningen moeten nog gezet worden. Malinwa haalt met Rocky Bushiri een vervanger voor Arjan Swinkels. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties