Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08: Donk - Januzaj - Castagne - Keet - Yem - Yilmaz

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08: Donk - Januzaj - Castagne - Keet - Yem - Yilmaz
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Donk - Januzaj - Castagne - Keet - Yem - Yilmaz

'Club Brugge denkt aan oude bekende Ryan Donk'

Staat Ryan Donk voor een opvallende terugkeer naar Club Brugge? (Lees meer)


OH Leuven bindt Darren Keet langer aan zich

Darren Keet heeft een nieuw contract getekend bij OH Leuven. De Zuid-Afrikaanse doelman promoveert dus mee naar 1A. (Lees meer)


Lille trekt Burak Yilmaz aan

Geeft Lille de strijd om Jonathan David al op? Na het vertrek van Victor Osimhen heeft de Franse club al meteen een vervanger aangetrokken. (Lees meer)


'Real Sociedad overweegt vertrek Adnan Januzaj door coronacrisis'

De kans bestaat dat Adnan Januzaj mag uitkijken naar een nieuwe club. De Rode Duivel is geen onbetwist basisspeler bij Real Sociedad, maar is wel de grootverdiener bij de club. (Lees meer)


Tottenham ziet Timothy Castagne graag komen

Geen Thomas Meunier voor Tottenham. De Rode Duivel koos voor Borussia Dortmund, waar hij Axel Witsel en Thorgan Hazard tegenkomt. (Lees meer)


AA Gent laat verdediger na weinig succesvolle tweede passage alweer vertrekken

AA Gent liet eerder al Philip Azango gaan richting het AS Trencin van Stijn Vreven en nu is er ook een tweede speler vertrokken richting Slowakije. (Lees meer)


Moeskroen krijgt vijf nieuwe spelers ter beschikking van Lille

De overname door Lille werpt zo zijn vruchten af. Eerst was er de financiële steun en nu krijgt Moeskroen ook sportief een serieus duwtje in de rug. De Noord-Franse club stuurt maar liefst vijf nieuwe spelers naar Henegouwen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties