Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07: Ibrahimovic - Biebauw - David - Pjaca - Buatu - De Busser - Osimhen - Foulon

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07: Ibrahimovic - Biebauw - David - Pjaca - Buatu - De Busser - Osimhen - Foulon
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

FC Barcelona wil Moussa Wague weer uitlenen

Moussa Wague timmert nog steeds aan de weg naar de top. De beloftevolle verdediger staat wel op het punt weer uitgeleend te worden door Barcelona. (Lees meer)


'Zlatan Ibrahimovic blijft nog een jaartje langer ploegmaat van Alexis Saelemaekers'

Er heerst nog heel wat onduidelijkheid omtrent de toekomst van Zlatan Ibrahimovic, maar volgens Gazetta dello Sport zou de kogel door de kerk zijn. (Lees meer)


Marko Pjaca kan naar Benevento

Voor Marko Pjaca is er geen toekomst meer weggelegd bij Juventus. De Kroaat werd de afgelopen zes maanden al uitgeleend aan Anderlecht. (Lees meer)


Mustapha Bundu brengt al eens bezoek aan Anderlecht

Anderlecht is druk aan het onderhandelen met Mustapha Bundu. De aanvaller uit Sierra Leone bezocht vandaag ook voor het eerst de club. (Lees meer)


Sint-Truiden plukt Jonathan Buatu weg uit Portugal

Terug van even weggeweest: Jonathan Buatu zal straks weer te bewonderen zijn in de Jupiler Pro League. De centrale verdediger trekt naar Sint-Truiden. (Lees meer)


Laurent Lemoine verkast van KV Mechelen naar Lommel, dat ook De Busser vastlegt

Het ambitieuze Lommel heeft zich andermaal versterkt tijdens de zomermercato. Het plukte met Jari De Busser en Laurent Lemoine twee pionnen weg uit Eerste Klasse A. (Lees meer)


Napoli officialiseert de komst van Victor Osimhen

De transfersoap van Victor Osimhen is eindelijk afgewikkeld. Napoli stelde de Nigeriaanse spits vrijdag officieel voor. Komt zo ook de transfer van Jonathan David in een stroomversnelling? (Lees meer)


Uitgaande transfer voor Lokeren-Temse

Frank Taptchou trekt van Lokeren-Temse naar VW Hamme. Tijdens het afgelopen seizoen was de 24-jarige linksback actief bij Temse. Volgend seizoen zal hij dus in Derde Nationale uitkomen.


Wouter Biebauw gaat Roeselare trouw blijven

Het gaat hard bij KSV Roeselare. De ene na de andere inkomende transfer wordt aangekondigd en aan het einde van de werkweek zal ook Wouter Biebauw opnieuw zijn kribbel zetten bij de West-Vlamingen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge vindt oplossing voor Rezaei en geeft de play-off 1 ambities van Charleroi een boost
Foto: © photonews

Club Brugge leent Kaveh Rezaei opnieuw voor een seizoen uit aan Charleroi

Groot transfernieuws bij Charleroi: de Carolo's halen opnieuw Kaveh Rezaei in huis. Hij komt op huurbasis over van Club Brugge. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties