OFFICIEEL: Osimhen wordt ploegmaat van Mertens, kassa kassa voor Charleroi en de transfer van David in een stroomversnelling?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Napoli officialiseert de komst van Victor Osimhen

OFFICIEEL: Osimhen wordt ploegmaat van Mertens, kassa kassa voor Charleroi en de transfer van David in een stroomversnelling?

De transfersoap van Victor Osimhen is eindelijk afgewikkeld. Napoli stelde de Nigeriaanse spits vrijdag officieel voor. Komt zo ook de transfer van Jonathan David in een stroomversnelling?

Wat gaat het snel in de carrière van Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller werd vorig seizoen nog door Wolfsburg uitgeleend aan Charleroi, waar hij bijzonder veel indruk maakte. De Carolo's lichtten de aankoopoptie bij de Duitse club en verkochten hem met veel winst door aan Lille. En met een leuk doorverkooppercentage.

David nu snel naar Lille?

Dat komt een jaar later al goed van pas. Lille heeft Osimhen namelijk verkocht aan Napoli. De club van Dries Mertens betaalt naar verluidt 50 miljoen euro voor de 21-jarige spits. Ook bij Charleroi horen ze dus de kassa rinkelen.

Door de vele inkomende miljoenen bij Lille zou ook de transfer van Jonathan David in een stroomversnelling kunnen geraken. Lille OSC zou een bod van 30 miljoen euro voorbereiden op de Canadese aanvaller van KAA Gent. Dat kon u HIER lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties