Transfernieuws en Transfergeruchten 15/09: Bale - Origi - Depay - Ivanovic - Dost - Grealish - Bertone - Leuko

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/09: Bale - Origi - Depay - Ivanovic - Dost - Grealish - Bertone - Leuko
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bale - Origi - Depay - Ivanovic - Dost - Grealish - Bertone - Leuko

Malick Keita zou op weg zijn naar KV Oostende

Malick Keita, een 19-jarige middenvelder die momenteel zonder club zit, omdat hij mocht vertrekken bij Charleroi, heeft bijna een nieuwe club gevonden. Hij zou namelijk op weg zijn naar KV Oostende. (Lees meer)


Uros Spajic is de nieuwe verdediger voor Feyenoord, hij wordt gehuurd van Krasnodar

Feyenoord heeft een nieuwe centrale verdediger binnengehaald en dat is voor de fans van Anderlecht een oude bekende. (Lees meer)


West Bromwich Albion haalt Branislav Ivanović terug naar de Premier League

Opvallende transfer in de Premier League. Promovendus West Bromwich Albion is er namelijk in geslaagd om Branislav Ivanović terug naar Engeland te halen. Hij heeft een contract getekend voor één seizoen. (Lees meer)


Galatasaray toont interesse in Idrissa Doumbia

De carrière van Idrissa Doumbia krijgt een nieuwe wending. De Ivoriaanse middenvelder zou op het punt staan om richting Galatasaray te trekken. (Lees meer)


'Divock Origi heeft de keuze uit vier Premier League-clubs en een Turkse club'

Gaat Divock Origi Liverpool nog verlaten? (Lees meer)


Younes Delfi trekt naar HNK Gorica

Charleroi heeft een van haar overbodige spelers kunnen lozen. De 19-jarige Younes Delfi trekt richting Kroatië. (Lees meer)


'Bayern München denkt weer aan Chelsea-talent'

Bayern München denkt opnieuw aan Callum Hudson-Odoi. De jonge Engelsman zag met de komst van Ziyech en Havertz stevige concurrentie komen.


Real Madrid krijgt dan toch wat het wil: Gareth Bale plots wel bereid mee te werken aan vertrek

Gareth Bale zou eerst zijn contract bij Real Madrid willen uitdoen, ook al betekende dat voor hem dat hij geen minuut zou spelen. Maar nu zou de Welshman volgens verschillende bronnen zijn kar toch gekeerd hebben. (Lees meer)


Denis Dragus verlaat Standard en trekt naar Crotone

Denis Dragus verlaat Standard en gaat komend seizoen voor Crotone voetballen. (Lees meer)


Voormalig toptalent Yann M'Vila trekt naar Olympiakos

Yann M'vila, ooit een begenadigd talent, trekt naar Olympiakos. Daar tekende de 30-jarige middenvelder een contract voor drie jaar.


Jack Grealish verlengt contract bij Aston Villa tot 2025

Jack Grealish zal Aston Villa niet inruilen voor Manchester United. De Engels international zette zijn kribbel onder een nieuw contract tot 2025.


Memphis Depay wordt de eerste transfer onder Ronald Koeman

Het wordt de komende weken nog uitkijken naar welke spelers Ronald Koeman zal krijgen om FC Barcelona weer op de rails te krijgen. Het lijkt er sterk op dat Memphis Depay als eerste wordt gerekruteerd onder de nieuwe coach. (Lees meer)


Na Club Brugge wordt Bas Dost nu ook gelinkt aan het Tottenham van Mourinho

Een tweetal weken werd Club Brugge plots gelinkt aan Bas Dost. Nu duikt er nog een andere interessante gegadigde op voor de Nederlandse spits. (Lees meer)


OHL biedt op winger die ook in beeld is bij Liverpool en Manchester City

Oud-Heverlee Leuven zag al meerdere basispionnen uitvallen en blijft zich roeren op de transfermarkt. Op de flank is er nog minstens een speler welkom en daarvoor heeft de club een veelbelovend talent op het oog. (Lees meer)


Lucas Prudhomme verliet Virton voor Tarragona en speelde al meteen tegen Lionel Messi

Lucas Prudhomme is een jeugdproduct van Excelsior Virton, maar na de malaise bij de club heeft hij besloten om de club te verlaten. Hij koos voor een Spaans avontuur en speelde al meteen tegen Lionel Messi. (Lees meer)


'Waasland-Beveren bijna rond met twee spelers'

De overname van Waasland-Beveren is een feit. De club heeft nu meer financiële mogelijkheden en daarvan zullen de resultaten snel zichtbaar zijn. De club zou bijna rond zijn met twee spelers. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties