Transfernieuws en Transfergeruchten 17/09: Suarez - Bundu - Leuko - Breze Fofana - Dest

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/09: Suarez - Bundu - Leuko - Breze Fofana - Dest
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Bayern München en Ajax onderhandelen over miljoenentransfer

Er zijn onderhandelingen aan de gang tussen Bayern München en Ajax omtrent de overgang van rechtsachter Sergiño Dest. Dat meldt Voetbal International. FCB zou zo'n 15 miljoen euro willen neertellen voor de 19-jarige Nederlander.


Luis Suarez was in Italië voor taaltest

Alles lijkt erop dat Luis Suarez dit seizoen voor FC Juventus zal uitkomen. De Uruguayaan is inmiddels in Italië en kan dankzij zijn vrouw voor Juventus tekenen. (Lees meer)


Club Brugge legt jonge Guineeër vast tot 2023

Club Brugge heeft een inkomende transfer gerealiseerd, de eerste van deze zomermercato. Ibrahima Breze Fofana is de naam van de nieuwkomer. (Lees meer)


Waasland-Beveren plukt Serge Leuko weg uit Spaanse tweede klasse

Waasland-Beveren heeft een nieuwe rechtsachter aangetrokken. Serge Leuko komt de rangen transfervrij versterken. (Lees meer)


'STVV bijna rond met Oleksandr Filippov'

Sint-Truiden heeft al enkele gerichte versterkingen in huis gehaald, maar wil nu ook nog een offensieve kracht aan de kern toevoegen. Een Oekraïense aanvaller staat dicht bij een overgang naar STVV. (Lees meer)


'Na Tau, Nmecha en Bundu jaagt Anderlecht op nog een aanvaller: spits met 15 goals in 16 matchen wil naar Brussel komen'
Foto: © photonews

Anderlecht heeft een oogje laten vallen op de Nigeriaanse aanvaller Tolu Arokodare

Al drie aanvallend ingestelde spelers hebben deze zomermercato een contract bij RSC Anderlecht getekend, maar paars-wit heeft er nog een op het oog. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 16/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties