Transfernieuws en Transfergeruchten 18/09: Benteke - Engels - Higuaín - Higuaín - Koulibaly - Alcántara - Samatta - Samatta

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/09: Benteke - Engels - Higuaín - Higuaín - Koulibaly - Alcántara  - Samatta - Samatta
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Benteke - Engels - Higuaín - Higuaín - Koulibaly - Alcántara - Samatta - Samatta

PSG wil duo van Napoli, waaronder Kalidou Koulibaly

Kalidou Coulibaly leek lange tijd op weg naar Manchester City, maar de transfer blijft maar aanslepen. (Lees meer)


Leicester rondt transfer Cengiz Under af en richt pijlen nu op Wesley Fofana

Leicester City wist zich deze transferperiode al te versterken met onder meer Timothy Castagne, maar daar zal het niet bij blijven. (Lees meer)


Alex Telles is het alternatief voor Sergio Reguilon van Manchester United

Manchester United leek lang op weg om Sergio Reguilon in te lijven, maar plots kwam daar Tottenham. Nu vertrekt de Spanjaard naar de club van Toby Alderweireld. (Lees meer)


Geen Anderlecht, maar Köln voor Tolu Arokadare

Köln heeft een nieuwe aanvaller voorgesteld met Tolu Arokadare. De Nigeriaanse spits was een target van Anderlecht en gaf zelf ook vaak aan naar Anderlecht te willen verhuizen. (Lees meer)


Sergino Dest en Bayern München naderen akkoord

Ajax heeft de vruchten financieel wel al kunnen plukken van hun succesverhaal in de Champions League, maar sportief gezien heeft het toch al stevige verliezen kunnen noteren. (Lees meer)


Liverpool wil nu ook Diogo Jota bij Wolverhampton wegplukken

Liverpool heeft de smaak te pakken nu het met Thiago haar eerste grote aankoop van de zomermercato achter de rug heeft. (Lees meer)


Inter Milaan laat Diego Godin naar Cagliari vertrekken en rondt deal Arturo Vidal af

Diego Godin gaat Inter Milaan verlaten. De deal met Cagliari is beklonken en de Uruguyaan laat Inter achter zich. (Lees meer)


Anderlecht richt zich tot de Premier League voor hun verdedigende versterking
Foto: © photonews

Björn Engels in de belangstelling van Anderlecht, maar Aston Villa wil enkel verkopen

Anderlecht is nog op zoek naar een extra verdediger en die zoekt het nu in de Premier League. Björn Engels staat op het verlanglijstje van Anderlecht. (Lees meer)


Gonzalo Higuain trekt naar Inter Miami

De transfer zat er al een poos aan te komen, maar nu is ze ook officieel bevestigd. Gonzalo Higuain gaat in de MLS voetballen. (Lees meer)


Malick Keita komt het middenveld van KV Oostende versterken

KV Oostende heeft een nieuwe middenvelder aangetrokken. De 19-jarige Malick Keita versierde een contract. (Lees meer)


"Het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht": Thiago Alcantara is een speler van Liverpool

Liverpool heeft eindelijk Thiago beet. De Spaanse middenvelder verlaat Bayern München en gaat bij de Engelse landskampioen aan de slag. (Lees meer)


Exit Christian Benteke? Crystal Palace zoekt nog een nieuwe aanvaller, maar moet eerst verkopen

Christian Benteke maakt geen deel meer uit van het A-team van Crystal Palace en de Rode Duivel zal er waarschijnlijk zijn koffers moeten pakken: de Eagles zijn op zoek naar ... een nieuwe aanvaller, en zullen daarvoor eerst moeten verkopen. (Lees meer)


Lorient wil Terem Moffi wegplukken bij KV Kortrijk

KV Kortrijk geraakt mogelijk nog een van haar absolute sterkhouders kwijt. Uit Frankrijk is er namelijk interesse in Terem Moffi. (Lees meer)


'Atlético Madrid wil komen shoppen in Jupiler Pro League en zet middenvelder hoog op verlanglijstje'
Foto: © photonews

'Atlético Madrid wil komen shoppen in Jupiler Pro League en zet middenvelder Elisha Owusu van AA Gent hoog op verlanglijstje'

Bij AA Gent worden het drukke weken op het veld en mogelijk ook nog naast het veld. Een belangrijke speler wordt alvast het hof gemaakt. (Lees meer)


Ivo Rodrigues staat op het punt om te vertrekken bij Antwerp FC

Een maand geleden werd al aangekondigd dat hij geen toekomst meer heeft op De Bosuil, nu lijkt er eindelijk schot in de zaak te komen. (Lees meer)


Van toptalent bij AC Milan naar ... Jupiler Pro League? 'Centrale verdediger traint mee'

Ooit zat hij nog bij AC Milan, daarna werd het heel erg stil rond hem en nu duikt hij op in ... de Jupiler Pro League. (Lees meer)


'Philippe Clement denkt aan oude bekende Aly Samatta als nieuwe spits bij blauw-zwart'

Club Brugge wil voor 5 oktober zeker nog de transfermarkt op. Zeker een aanvaller staat daarbij hoog op het verlanglijstje. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht ziet verdediger na 24(!) speelminuten vertrekken naar ambitieuze stadsgenoot

Bij RSC Anderlecht willen ze af van heel wat verdedigers om de loonlast te beperken. Voor eentje is alvast een oplossing gevonden. (Lees meer)


Gonzalo Higuain naar MLS?

Juventus zou zich ontdoen van Gonzalo Higuain, die een veel te duur contract heeft bij de Italianen. Inter Miami - het team van David Beckham - zou hem willen overnemen daarna.


Waar blijft miljoenentransfer voor druk gesolliciteerde speler Club Brugge? Coach van Franse topclub kristalhelder
Foto: © photonews

Waar blijft miljoenentransfer voor druk gesolliciteerde speler Club Brugge Emmanuel Dennis? André Villas-Boas van Franse topclub Marseille kristalhelder

Hoe zit het met de transfermercato van Club Brugge? Er ging veel gebeuren aan inkomende en uitgaande zijde was de verwachting, maar vooralsnog is het héél erg stil gebleven. (Lees meer)


In youth we trust? 'Anderlecht accepteert Frans bod van Dijon op Rode Duivel Nany Dimata'

RSC Anderlecht heeft plannen op de transfermarkt aan inkomende en uitgaande zijde. En daarbij vallen soms toch enigszins verrassende namen. (Lees meer)


'Sergiño Dest aast op transfer'

Sergiño Dest wil Ajax Amsterdam verlaten en wil koste wat het kost naar Bayern München. Dat weet alvast De Telegraaf.


Nog geïnteresseerden in Samatta

Naast Club Brugge zouden ook West Bromwich Albion en Fenerbahçe volgens de Turkse pers azen op Aly Samatta.


'Diagne wordt dure vogel'

Als het van Galatasaray afhangt, dan zal Diagne niet voor een appel en een ei worden verkocht. Dat staat te lezen in de Turkse pers.



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties