Transfernieuws en Transfergeruchten 23/09: Suarez - Götze - Vercauteren - Thorup - Skriniar - Cabral Semedo - Hoedt

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 23/09: Suarez - Götze - Vercauteren - Thorup - Skriniar - Cabral Semedo - Hoedt
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Wesley Hoedt gaat voor Lazio tekenen

Zowat half de Belgische top dacht aan Wesley Hoedt, maar de verdediger bleek te duur. Niet voor Lazio, want hij is op weg naar de Italiaanse topclub. (Lees meer)


Mario Götze staat voor opvallende terugkeer naar Bayern München

Mario Götze staat voor en wel heel opvallende transfer. De Duitse middenvelder kan namelijk terugkeren naar Bayern München. (Lees meer)


Nelson Semedo gaat voor Wolverhampton voetballen

De uitverkoop bij Barcelona lijkt nu toch stilaan vorm te krijgen. Na het vertrek van Ivan Rakitic en Arturo Vidal, zijn de transfers van Luis Suarez en Nelson Semedo nu ook afgerond. (Lees meer)


Tottenham zoekt nieuwe centrale verdediger en kijkt naar Milan Skriniar

Tottenham en José Mourinho zouden zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog graag willen versterken met een nieuwe centrale verdediger. (Lees meer)


Racing Genk hoopt vandaag nog nieuwe coach voor te stellen
Foto: © photonews

Racing Genk wil de onderhandelingen met Jess Thorup vandaag afronden

Bij Racing Genk willen ze vandaag nog de onderhandelingen afronden met hun nieuwe coach. De Limburgers waren op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Hannes Wolf en bleven niet bij de pakken zitten. (Lees meer)


'Luis Suarez blijft in Spanje en trekt naar Madrid'

Heel wat controverse dinsdag over een mogelijke transfer van Suarez naar Juventus. Hij zou hebben valsgespeeld bij een taalexamen en uiteindelijk koos de Oude Dame voor Morate. Maar Suarez zou al meteen naar een andere club kunnen gaan. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 22/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties