Transfernieuws en Transfergeruchten 22/09: Arturo - Vercauteren - Ait El Hadj - Morata - Niane - Sitti - Hendriks - Lammers

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/09: Arturo - Vercauteren - Ait El Hadj - Morata - Niane - Sitti - Hendriks - Lammers
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Arturo - Vercauteren - Ait El Hadj - Morata - Niane - Sitti - Hendriks - Lammers

Bielsa haalt een verdediger in Spanje

Leeds United is zeer actief op de transfermarkt. De Engelse promovendus heeft al zo'n 70 miljoen euro uitgegeven maar daar houdt het niet op. Want verdediger Diego Llorente komt ook de troepen van Bielsa versterken. Llorente speelde voor Real Sociedad en daarvoor nog even bij Real Madrid.


Eden Zhegrova trekt ditmaal definitief naar Zwitserland

Edon Zhegrova is nog maar 21 jaar maar ligt al sinds 2017 onder contract bij Racing Genk. De Kosovaarse winger speelde echter niet meer voor de Limburgers sinds het seizoen 2018/2019. Nu is hij definitief verkocht. (Lees meer)


Alexander Sorloth tekent contract bij RB Leipzig

Timo Werner trok naar Chelsea en dus moest RB Leipzig op zoek naar een vervanger. En dat is een oude bekende uit de Jupiler Pro League geworden. (Lees meer)


PSV en Atalanta doen zaken, Sam Lammers trekt naar Serie A

De Nederlander Sam Lammers heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De aanvaller trekt naar Atalanta. (Lees meer)


Sam Hendriks verlaat OH Leuven en gaat voor Go Ahead Eagles voetballen

Oud-Heverlee Leuven heeft afscheid genomen van Sam Hendriks. De Nederlandse aanvaller vertrekt weer richting Nederland. (Lees meer)


Franky Vercauteren en Racing Genk komen er niet uit en staken onderhandelingen
Foto: © photonews

Franky Vercauteren en Racing Genk komen er niet uit en staken onderhandelingen

Hij leek de ideale kandidaat en zette zelfs speciaal een streep door zijn vakantieplannen om de gesprekken met Racing Genk aan te knopen, maar Franky Vercauteren wordt niet de coach van Racing Genk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Arturo Vidal wordt de nieuwe krijger op het middenveld van Inter, vertrek van Nainggolan in de maak?

De medische testen zijn afgelegd, de handtekeningen zijn gezet. Arturo Vidal is een speler van Inter Milaan. (Lees meer)


Geen Luis Suarez, maar Alvaro Morata wordt de nieuwe spits van Juventus

Er komt geen reünie tussen Giorgio Chiellini en Luis Suarez. De Oude Dame heeft haar nieuwe spits wel gevonden, maar kiest dus niet voor de aanvaller van Barcelona. (Lees meer)


Adama Niane gaat Charleroi definitief verlaten voor Sochaux

Charleroi wil graag nog enkele overbodige spelers lozen, om zo wat geld vrij te maken. (Lees meer)


Anouar Ait El Hadj tekent nieuw contract bij Anderlecht tot 2024

Anderlecht geeft jeugd volop kansen en vandaag kondigde het ook de contractverlenging van Anouar Ait El Hadj aan. (Lees meer)


Melvin Sitti is de tweede aanwinst van Waasland-Beveren vandaag

Waasland-Beveren en Norwich hebben vandaag voor de tweede keer zaken gedaan met elkaar. Na Danel Sinani komt nu ook Melvin Sitti over van de Engelse club. (Lees meer)


Oleksandr Filippov trekt naar STVV

Bij STVV waren ze nog op zoek naar een extra aanvaller en die is er nu gekomen in de vorm van Oleksandr Filippov. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties