Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12: Dirar - Izquierdo - Eurlings - Cordier - Tysiak - Sabitzer - Weghorst

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12: Dirar  - Izquierdo - Eurlings - Cordier - Tysiak - Sabitzer - Weghorst
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 05/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dirar - Izquierdo - Eurlings - Cordier - Tysiak - Sabitzer - Weghorst

Tottenham wil gaan shoppen in de Bundesliga

Donderdag werd bekendgemaakt dat Bas Dost van Eintracht Frankfurt naar Club Brugge zal ggaan. Het is goed mogelijk dat een tweede Nederlandse spits de Bundesliga zal verlaten in januari. (Lees meer)


'Club Brugge én Gent azen op 18-jarige sensatie, maar er zijn ook (Franse) kapers op de kust'
Foto: © photonews

'Club Brugge én Gent azen op 18-jarige sensatie, maar er zijn ook (Franse) kapers op de kust'

AA Gent won onlangs nog met het kleinste verschil op bezoek bij Club Brugge, nu willen ze ook op de transfermarkt elkaar de loef afsteken. Al zijn er nog kapers op de kust. (Lees meer)


OH Leuven gelooft in de toekomst en legt twee jonge talenten langdurig vast

Bij OH Leuven zetten ze in op de toekomst. En dat doen ze niet alleen bij de mannen, maar ook bij de vrouwen. (Lees meer)


Keert absolute publiekslieveling Club Brugge terug naar Jupiler Pro League? Aanvaller van regen in drop, één Belgische club polste al

Hoe zou het nog zijn met een absolute publiekslieveling van Club Brugge? Wel, niet zo goed blijkbaar. En dus duiken er ook al de gekste geruchten op. (Lees meer)


Ajax krijgt jong talent op proef

Heini Sörensen is op proef bij Ajax. De 16-jarige middenvelder uit de Far Oer komt momenteel uit voor het Deense Midtjylland. 


Club Brugge gaat hard: 'Gewezen publiekslieveling komt in januari naar Jan Breydel'

Elke maand komt het wel minstens één keertje ter sprake en ook in de maand december komt het dus opnieuw naar boven: een transfer dringt zich op, Club Brugge zou een gegadigde zijn. (Lees meer)


Speelster Brighton is terug in België geraakt voor Kerstmis en Nieuwjaar

Ook in het vrouwenvoetbal heeft het sluiten van de Britse grenzen door een nieuwe variant van het coronavirus zo zijn gevolgen. (Lees meer)


Club Brugge drukt door voor Bryan Reynolds

Club Brugge lijkt van plan om zich flink te versterken tijdens deze wintermercato. Donderdagavond strikten de Bruggelingen al sluipschutter Bas Dost en er zit nog een transfer in de pijplijn. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties