Transfernieuws en Transfergeruchten 26/01: Bakkali - Hazard - Gano - Henry - Corryn - Dimata - Vukotić - Juklerød

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 26/01: Bakkali - Hazard - Gano - Henry - Corryn - Dimata - Vukotić - Juklerød
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bakkali - Hazard - Gano - Henry - Corryn - Dimata - Vukotić - Juklerød

Club Brugge target onderweg kan op uitleenbasis naar Everton of Parma

Joshua Zirkzee is momenteel nog speler bij Bayern München maar buiten Club Brugge is er nu ook interesse uit England en Italië voor de Nederlandse vleugelaanvaller. (Lees meer)


Kylian Hazard naar Sporting Charleroi ?

Kylian Hazard lijkt op een zijspoor beland bij Cercle Brugge. Er zou een oplossing in de Jupiler Pro League zijn voor de broer van Eden en Thorgan. (Lees meer)


Ex-PSG-coach Thomas Tuchel nieuwe trainer van Chelsea

Thomas Tuchel heeft na zijn ontslag bij PSG niet lang op een nieuwe uitdaging moeten wachten. Chelsea hoopt dat de Duitse trainer meer uit de peperdure selectie van de Londense club kan halen. (Lees meer)


Rocky Bushiri ziet zijn uitleenbeurt bij KV Mechelen stoppen en vertrekt direct naar Eupen

Rocky Bushiri (21) ruilt KV Mechelen in voor zijn ex-club Eupen. De centrale verdediger werd dit seizoen door Norwich City uitgeleend aan KV Mechelen maar mocht er vertrekken. (Lees meer)


Celta de Vigo geïnteresseerd in zowel Thomas Henry als Simen Juklerød

Komt de nummer tien uit La Liga binnenkort shoppen in België? Er is alvast genoeg interesse voor spelers uit onze competitie van Celta de Vigo. Celta richt zijn pijlen om Thomas Henry van OH Leuven en Simen Juklerød van Antwerp. (Lees meer)


Zinho Gano wordt half seizoen uitgeleend aan KV Kortrijk

Je zou bijna vergeten zijn dat hij er nog rondliep bij Genk: Zinho Gano moet de volgende zes maanden proberen zich bij KV Kortrijk in de kijker te spelen. (Lees meer)


Jaden Philogene-Bidace eveneens in beeld bij Club Brugge

Gisteren lieten we u al weten dat Club Brugge op zoek is naar een vervanger voor Krépin Diatta. Daarvoor heeft het twee jonge talenten uit de Premier League op de radar staan. (Lees meer)


Antwerp heeft Aleksandar Vukotic weer op de radar staan

Antwerp wil er nog een linksvoetige verdediger bij, maar dat is een profiel dat bijna elke profclub zoekt. Ze willen daarvoor aankloppen bij buur Waasland-Beveren, maar dat wordt ook geen makkelijke zaak. (Lees meer)


Anderlecht zou heel zijn B-kern onderdak kunnen krijgen

Het zou een straf kunstje zijn, maar Anderlecht zou heel zijn B-kern onderdak kunnen krijgen tegen het einde van de maand. Het laatste dure contract dat daar zit te verkommeren: Zakaria Bakkali. (Lees meer)


Standard heeft Milan Corryn in het vizier

Standard zoekt nog versterking voor zijn middenveld en is daarbij uitgekomen bij een ex-speler van Anderlecht. Milan Corryn zou wel eens de oplossing kunnen worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties