Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05: Messi - Griezmann - Hubert - Håland - De Sart - Larin - Heymans - Sadick Aliu

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05: Messi - Griezmann - Hubert - Håland - De Sart - Larin - Heymans - Sadick Aliu
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Lionel Messi wil bij Manchester City tekenen voor een duizelingwekkend loon

Lionel Messi is op het einde van het seizoen transfervrij en heeft zijn eisen kenbaar gemaakt aan Manchester City. (Lees meer)


FC Barcelona wil Griezman verkopen om Haaland binnen te halen

FC Barcelona wil geld vrijmaken om Erling Haaland binnen te halen. Daarvoor moet er een andere aanvaller vertrekken. (Lees meer)


Julien De Sart vertrekt bij KV Kortrijk

Julien De Sart verlaat KV Kortrijk nadat er geen overeenkomst is gevonden over een nieuw contract. (Lees meer)


'Nu ook Italiaanse concurrentie voor target AA Gent' - Pakken Buffalo's door?
Foto: © photonews

'Nu ook Italiaanse concurrentie voor target AA Gent' - Pakken Buffalo's door?

Het wordt er niet simpeler op voor AA Gent, want er zijn nieuwe kapers op de kust voor een meer dan gewild target. (Lees meer)


'Raak: Racing Genk haalt tweede verdedigende versterking op'

KRC Genk wil er graag werk van maken en heeft opnieuw verdedigende versterking op het oog. Meer zelfs: een deal is nakend te noemen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Essevee verrast met tweede transfer en haalt ex-speler Gent, OHL en Genk binnen

Zulte Waregem moet op zoek naar heel wat nieuwe spelers, omdat er velen stoppen of een einde aan de samenwerking zien komen. Een tweede versterking is alvast binnengehaald. (Lees meer)


'Na Club Brugge en Gent azen nu ook Cercle en Anderlecht op 18-jarige spits'

Op de transfermarkt zou het wel eens een heel boeiende zomer kunnen worden. Daarbij ligt ook een Kameroense spits hoog in de schuif van diverse clubs. (Lees meer)


'Ex-speler Zulte Waregem jaar geleden nét niet bij Belgische topclub, nu 15 miljoen euro waard?'

Kent u Cyle Larin nog? De sterke spits van Zulte Waregem vorig seizoen is aan een topjaar bezig en kan het nodige geld opbrengen. (Lees meer)


Aalst haalt speelster op bij Anderlecht

Eendracht Aalst wil er volgend seizoen iets van maken in de Super League. En daartoe is het ook volop bezig met versterkingen. (Lees meer)


'Club Brugge ging ver voor middenvelder'

Club Brugge zou volgens Tipsbladet een bod van zes miljoen euro hebben gedaan afgelopen herfst voor Frank Onyeka van Midtjylland.


Xavi opvolger Koeman?

De dagen van Ronald Koeman bij Barcelona zouden geteld zijn. Volgens Spaanse media is er al gesproken tussen het bestuur en Xavi.


Venezia komt met bootje om Heymans voor te stellen

Venezia heeft kosten noch moeite gespaard bij de voorstelling van Daan Heymans, die overkomt van Waasland-Beveren.Transfernieuws en Transfergeruchten 15/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties