LaLiga doet geen water in de wijn

Redactie
LaLiga doet geen water in de wijn
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Vanheusden - Bizot - Arslanagic - De Wolf - Rommens - Ünder - Locatelli

LaLiga doet geen water in de wijn

Lionel Messi en Barcelona, het blijft voorlopig een beetje koffiedik kijken allemaal. Komt er alsnog een transfer? We gaan het zien! LaLiga wil de 'salary cap' in ieder geval niet naar beneden halen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07

Done deal: Anderlecht haalt speelster terug van bij Standard

RSC Anderlecht heeft opnieuw uitgehaald op de transfermarkt. Het heeft nu ook versterking opgehaald bij Standard. (Lees meer)


Done Deal: Atletico Madrid vindt concurrent voor Carrasco in Brazilië

Landskampioen Atletico Madrid heeft haar eerste versterking beet. Marcos Paulo, een jonge Braziliaanse Portugees, ondertekende een contract voor vijf seizoenen bij de club van Yannick Carrasco. (Lees meer)


'Juventus voert de forcing voor EK-revelatie, Arsenal ligt op de loer'

Manuel Locatelli is een van dé ontdekkingen tijdens dit EK. De middenvelder van Sassuolo doet het uitstekend bij La Squadra, waardoor hij bij heel wat topclubs op het verlanglijstje prijkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Dino Arslanagic zet carrière verder in Turkije
Foto: © photonews

Dino Arslanagic verkast naar Göztepe

Na amper één seizoen zit het Gentse avontuur erop voor Dino Arslanagic. De rijzige centrale verdediger paste niet meer in de plannen van Hein Vanhaezebrouck en verkast naar Göztepe, een Turkse middenmoter. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen huurt Ferdy Druijf ook dit seizoen van AZ

Na een aarzelende start liet de Nederlander Ferdy Druijf afgelopen seizoen fraaie dingen zien in het AFAS-stadion. De dure aankoopoptie werd niet gelicht, maar toch zal Druijf ook komend seizoen voor Malinwa uitkomen. (Lees meer)


'Miljoenenbod Anderlecht voor Nederlandse aanvaller van tafel geveegd'

Anderlecht is volop op zoek naar een vervanger voor Lukas Nmecha. Daarbij kwam paars-wit uit bij Gyrano Kerk. Een eerste officieel bod werd door Utrecht alvast van tafel geveegd. (Lees meer)


John Lundstram trekt naar Rangers FC

John Lundstram degradeert niet mee met Sheffield United. Hij werd maandagmiddag voorgesteld bij Rangers FC, de Schotse landskampioen.


Olivier Rommens ondertekende een contract bij FC Suduva

Een niet-alledaagse transfer, dat is het minste wat je kan zeggen van Olivier Rommens. De 26-jarige Belgische middenvelder speelt de komende seizoenen in Litouwen. (Lees meer)


Under uitgeleend aan Olympique Marseille

Cengiz Under speelt het komende seizoen op uitleenbasis voor Olympique Marseille, dat hem huurt van AS Roma. Marseille betaalt 500 000 euro voor de huur.


OFFICIEEL: Antwerp heeft gewilde transfer beet
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Antwerp heeft gewilde transfer beet

Antwerp heeft een nieuwe transfer beet. Dat heeft het zelf aangekondigd via de sociale media op maandagvoormiddag. (Lees meer)


'Miljoenen stromen binnen voor Standard, beslissende fase (en opvallende wending?) nakend'

Standard heeft dringend geld nodig om transfers te kunnen doen. Daarvoor moeten er eerst uitgaande transfers gebeuren. Het zou wel eens sneller beklonken kunnen zijn dan verwacht, al is er nu wel een vreemde wending. (Lees meer)


Einde verhaal tussen Bizot en AZ?

AZ-doelman Marco Bizot lijkt Alkmaar na vier jaar te gaan verlaten. Olympiakos Piraeus staat te trappelen om hem in te lijven.



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties