Mata 'Man van de Match' in Supercup, maar... "Voor mij is dat Senne"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Clinton Mata geeft de 'Man van de Match'-trofee aan Senne Lammens

Mata 'Man van de Match' in Supercup, maar... "Voor mij is dat Senne"
Foto: © photonews

Clinton Mata speelde weer een beresterke partij. De flankverdediger begon het nieuwe seizoen alsof het oude nooit gestopt was. "Dat is één van mijn kwaliteiten: mijn levensvreugde. Ik ben blij als ik op een veld sta", lachte hij achteraf.

Mata genoot duidelijk. "Ik zie niet in waarom ik niet blij mag zijn. Iedere match is een finale voor mij, ik geef me altijd de volle honderd procent. Vandaag ben ik trots op mijn ploeg en vooral op Senne Lammens. Het is leuk om de titel ‘Man of the Match’ te krijgen, maar voor mij is het Senne", zegt hij op de clubstek. "Ik ben tevreden voor hem. Als je jong bent, heb je wat stress bij je eerste wedstrijd. Er speelt veel mee en dat kan je blokkeren. Maar hij speelde met vertrouwen en ik ben fier op hem."

Mata moest onlangs enkele trainingen overslaan door een kleine blessure. “Ik heb een drietal dagen voorbereiding gemist, maar ik kon daarna vlot inpikken. Ik voel me goed momenteel. Als je vandaag ook de supporters in het stadion ziet, dat motiveert je. Dat plezier hebben we een tijdje niet gehad en het doet deugd om dan samen met hen te vieren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties