Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07: Bizot - Siani - Vlap - Placca Fessou - Mbayo - Saint-Louis - Yaremchuk

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07: Bizot - Siani - Vlap - Placca Fessou - Mbayo - Saint-Louis - Yaremchuk
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bizot - Siani - Vlap - Placca Fessou - Mbayo - Saint-Louis - Yaremchuk

Euloge Fessou Placca verlaat Beerschot voor Al Tadamon in Koeweit

Beerschot maakt ruimte vrij in hun kern en ziet de tweede speler op één dag vertrekken. (Lees meer)


Stade Brest wil Marco Bizot, ex-Racing Genk, inlijven

Een paar jaar geleden verliet de Nederlandse keeper Racing Genk transfervrij om aan de slag te gaan bij AZ. Nu kan Marco Bizot een mooie transfer maken naar Frankrijk (Lees meer)


Na Twente toont nu ook PEC Zwolle interesse in Michel Vlap van Anderlecht

Michel Vlap kan op Nederlandse interesse rekenen. Eerst was er FC Twente maar nu heeft ook een tweede Nederlandse club interesse getoond in de speler van Anderlecht. (Lees meer)


OFFICIEEL: Dylan Saint-Louis (ex-Beerschot) gaat in Turkse Süper Lig aan de slag

De bij Saint-Etienne opgeleide Dylan Saint-Louis belandde in de zomer van 2019 op het Kiel. Bij Beerschot kon de Franse winger niet doorbreken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Roman Yaremchuk verkast naar Benfica

Benfica maakte het nieuws zaterdag officieel: de Portugezen nemen Roman Yaremchuk over van AA Gent. De Oekraïner tekende een contract tot 2026 in Lissabon. (Lees meer)


Dylan Mbayo verhuist van Gent naar KV Kortrijk

KV Kortrijk biedt Dylan Mbayo een nieuwe kans op het hoogste niveau nadat het duidelijk werd dat het bij AA Gent niet meer zou lukken. De 19-jarige winger mag vandaag een contract voor vier seizoenen tekenen. (Lees meer)


Sébastien Siani gaat voor Royal Knokke FC spelen

Royal Knokke FC heeft zich versterkt met Sébastien Siani. De voormalige kapitein van KV Oostende tekende er een contract voor twee jaar. (Lees meer)


Waasland-Beveren huurt middenvelder Jacob Montes van Crystal Palace

Waasland-Beveren heeft zijn middenveld versterkt met de 22-jarige Jacob Montes. De Amerikaan wordt voor een jaartje gehuurd van Crystal Palace nadat zijn testperiode positief werd beoordeeld. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties