Transfernieuws en Transfergeruchten 23/05: Zidane - Pogba - Neuer - Gorenc - Kamara - Carvalho

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 23/05: Zidane - Pogba - Neuer - Gorenc - Kamara - Carvalho
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/06 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Zidane - Pogba - Neuer - Gorenc - Kamara - Carvalho

Zinedine Zidane zou Paul Pogba voor de neus van Juventus willen wegkapen

De pogingen van Juventus om Paul Pogba vast te leggen kunnen in gevaar worden gebracht door Zinedine Zidane. Dit zegt de Italiaanse media. (Lees meer)


Liverpool versterkt zich met sensatie van Fulham

Fabio Carvalho maakt de overstap van Fulham naar Liverpool. De sensatie van Fulham stond al een tijd op de radar van de Champions League finalist. (Lees meer)


Niet iedereen twijfelt om zijn contract te verlengen bij Bayern München

Robert Lewandowski twijfelt om zijn contract te verlengen bij Bayern München, maar Manuel Neuer doet dat niet. (Lees meer)


OFFICIEEL: Aston Villa kondigt dag nadat het City tot het uiterste dwong komst aan van talent dat doorbrak bij Marseille

Aston Villa liet tegen City zien dat het een lastig te bekampen ploeg is. Met de komst van een talent dat helemaal is doorgebroken in Europa, toont Villa ook zijn ambitie voor volgend seizoen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Eupen kondigt zijn eerste inkomende transfer van deze zomer aan

De eerste inkomende transfer bij Eupen is een feit. De Panda's hebben een defensieve versterking gehaald in de Sloveense eerste klasse. (Lees meer)


'PSG doet Zinédine Zidane een waanzinnig straf aanbod'

Komt Zinédine Zidane terug als trainer? Paris Saint-Germain is alvast vragende partij. (Lees meer)


Anderlecht toont interesse in Zwitserse spits, maar waarschijnlijk ook weer te duur

De Belgische clubs zijn druk bezig op de transfermarkt en hebben nu ook de Zwitserse competitie ontdekt. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 22/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties