Seraing gaat linksachter losweken bij AC Milan

Redactie
Seraing gaat linksachter losweken bij AC Milan
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/10 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Milinkovic-Savic - De Ketelaere - Castagne - Dessers - Lucumí - Babel - Barrett Laursen - Abanda Mfomo

Seraing gaat linksachter losweken bij AC Milan

Seraing staat op het punt om Leroy Abanda (22) transfervrij over te nemen van AC Milan. De Franse linksachter werd opgeleid bij AS Monaco.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07

Feyenoord wil Belgisch jeugdinternational met een verleden bij Anderlecht binnenhalen

Feyenoord is in zijn zoektocht naar een pure linksbuiten uitgekomen bij Belgisch jeugdinternational Largie Ramazani. (Lees meer)


Voormalig Genkenaar op weg naar Manchester United

Manchester United wil zijn middenveld nog versterken en heeft zo hun oog laten vallen op een oude bekende van de Jupiler Pro League. (Lees meer)


OFFICIEEL: Antwerp heeft Argentijnse linksachter beet

Het heeft allemaal wat langer aangesleept dan gehoopt, maar zaterdag kon Antwerp het nieuws ook officieel maken: Gaston Avila (20) komt over van Boca Juniors. De jonge Argentijn moet Mark van Bommel meer opties geven op de linksachter. (Lees meer)


OFFICIEEL: Tagliafico verlaat Ajax voor Olympique Lyon

Nicolas Tagliafico (29) verlaat zoals verwacht Ajax. De Argentijnse linksachter ondertekende een contract voor drie seizoenen bij Olympique Lyon, dat zo'n vier miljoen moet ophoesten.


OFFICIEEL: Ryan Babel gaat in Turkse tweede klasse voetballen

Ryan Babel (35) verlaat Galatasaray, maar blijft actief in Turkije. De Nederlandse international ondertekende zopas een contract bij tweedeklasser Eyüpspor.


OFFICIEEL: Standard haalt ervaren linksachter, opgeleid bij Juventus, naar Sclessin

OFFICIEEL: Standard haalt ervaren linksachter, opgeleid bij Juventus, naar Sclessin

Vrijdag liet Arminia Bielefeld weten dat het contract van Jacob Barrett Laursen (27) in onderling overleg werd verbroken. Meteen viel in de wandelgangen te horen dat de Deen onderweg was naar Sclessin. (Lees meer)


AC Milan biedt te weinig, maar intussen zit andere ploeg al ver over de vraagprijs van Club Brugge voor De Ketelaere

Hoe gaat dat dossier rond Charles De Ketelaere aflopen. De ploeg waar hij naartoe wil, zit op dit moment onder de vraagprijs van Club Brugge. De ploeg waar hij liever niet naartoe wil, zit op dit moment er al ver boven. (Lees meer)


Er is veel interesse voor Jhon Lucumi van Genk

Op transfergebied is het nog maar stil geweest bij KRC Genk. Enkel Kristian Thorstvedt vertrok en voor de rest was heel kalm. Daar begint verandering in te komen, want twee spelers staan duidelijk in de belangsteling. (Lees meer)


Atlético Madrid gaat vol voor Rode Duivel om de verdediging te versterken

Timothy Castagne is een vaste waarde bij Leicester City en het Spaanse Atlético Madrid heeft zijn oog laten vallen op de verdediger. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties