Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12: Messi - Ronaldo - Coutinho - Mbappe Lottin - Vanhamel - Vlahović - Maciel Sousa Campos - Ivezic

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12: Messi - Ronaldo - Coutinho - Mbappe Lottin - Vanhamel - Vlahović - Maciel Sousa Campos - Ivezic
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 07/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Ronaldo - Coutinho - Mbappe Lottin - Vanhamel - Vlahović - Maciel Sousa Campos - Ivezic

Beerschot ziet creatieve middenvelder mogelijk terugkeren naar zijn thuisland

Ondanks dat ze op kop staan in de Challenger Pro League is Beerschot van plan om één van zijn creatieve middenvelders te laten gaan. (Lees meer)


Mike Vanhamel ziet transfer naar reeksgenoot afketsen door de sterke prestaties van zijn jonge concurrent

Even leek het erop dat Mike Vanhamel de overstap zou maken naar reeksgenoot Lommel, maar de uitstekende prestaties van zijn toekomstige concurrent steken daar een stokje voor. (Lees meer)


Voormalig aanvaller van Beerschot en Lierse tekent bij de Braziliaanse topploeg Internacional

Hij kreeg zijn opleiding bij Ajax, Beerschot en Lierse, maar een echte doorbraak in België bleef uit. Nu tekent Wanderson bij de Braziliaanse topploeg Internacional. (Lees meer)


De fans van FC Barcelona mogen stoppen met dromen over Lionel Messi
Foto: © photonews

De fans van FC Barcelona mogen stoppen met dromen over Lionel Messi

Het beeld van Lionel Messi in het shirt van FC Barcelona gaat een herinnering blijven. De kans lijkt klein dat het tot een hereniging gaat komen. (Lees meer)


Philippe Coutinho wil Aston Villa verlaten en terugkeren naar Brazilië

Sinds afgelopen zomer is Philippe Coutinho definitief spelere van Aston Villa, maar het lijkt een avontuur van korte duur. (Lees meer)


De liefde tussen Dušan Vlahović en Juventus lijkt maar van korte duur

Dušan Vlahović maakte vorige winter de overstap van Fiorentina naar Juventus. Dit viel bij de fans van Fiorentina in zeer slechte aarde. Nu lijkt het erop dat de liefde tussen hem en Juventus ook maar van korte duur is. (Lees meer)


Weinig tot geen interesse voor Ronaldo: 'Maar één aanbieding op tafel'

In Spanje wordt met argusogen gevolgd waar Cristiano Ronaldo aan de slag zal gaan na zijn vertrek bij Manchester United. (Lees meer)


'Real Madrid heeft 1 miljard euro klaar voor Kylian Mbappé'

Kylian Mbappé flirtte vorige zomer al met Real Madrid, maar koos er uiteindelijk voor om zijn contract in Parijs te verlengen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties