🎥 Noa Lang heeft na enig uitstel dan toch nog zijn slag thuisgehaald: "Natuurlijk, zo ben ik toch?"

🎥 Noa Lang heeft na enig uitstel dan toch nog zijn slag thuisgehaald: "Natuurlijk, zo ben ik toch?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden het kunnen denken: Noa Lang heeft alsnog zijn slag thuisgehaald. Na zijn vertrek bij Club Brugge kon hij bij PSV niet meteen met zijn geliefkoosd rugnummer spelen, maar dat zal voortaan wel het geval zijn.

Tijdens de besprekingen gaf Lang reeds aan dat hij graag met rugnummer 10 wilde spelen. Dat was echter al aan Xavi Simons toegewezen, waarna Lang zich tevreden stelde met nummer 7. Door het vertrek van Simons liggen de kaarten nu toch weer anders.

Tijdens een gesprek met ESPN droeg Lang nog altijd een shirt met rugnummer 7. "Dat wordt snel aangepast", lacht de aanwinst van de Eindhovenaren. Technisch directeur Stewart vertelde al dat Lang bij hem had aangeklopt om rugnummer 10 te krijgen. "Natuurlijk, zo ben ik toch?"

Wanneer de switch nu eigenlijk zal plaatsvinden, hangt af van praktische overwegingen. "Dat komt wel. We zien het wel, maar het is wel de bedoeling dat ik nummer 10 krijg." En wat met de fans die al een shirt van Lang met nummer 7 hebben gekocht? "Dat regel ik met de club, beloofd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties