OH Leuven komt zeer slecht nieuws na verschrikkelijke blessure van Nathan Opoku

OH Leuven komt zeer slecht nieuws na verschrikkelijke blessure van Nathan Opoku
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven-speler Nathan Opoku liep dinsdagavond een verschrikkelijke blessure op in de wedstrijd tegen KVC Westerlo. De club komt met een update.

OH Leuven nam het dinsdagavond op tegen KVC Westerlo. De wedstrijd eindigde op een gelijkspel, maar de eindstand was van weinig belang voor de bezoekende spelers na afloop.

Nathan Opoku mocht tien minuten voor het einde van de wedstrijd invallen. Hij keerde terug uit blessure en mocht zo weer wat minuten maken.

Maar na vijf minuten op het veld te staan sloeg het noodlot toe voor de 22-jarige Ghanees. Hij ging in duel met Westerlo-doelman Nick Gillekens, waarna de keeper met zijn volle gewicht op het been van Opoku terechtkwam.

'Na een duel met Westerlo doelman Nick Gillekens liep de pas ingevallen Nathan Opoku een zware blessure op. De aanvaller moest met een brancard van het veld gedragen worden en werd naar het ziekenhuis gevoerd voor verder onderzoek', begint OH Leuven op zijn website.

De open beenbreuk sprak al voor zich. De speler zal lange tijd out zijn. 'Daar werd duidelijk dat Opoku een dubbele beenbreuk heeft opgelopen. De aanvaller wordt vandaag nog geopereerd. Er wacht Opoku een lange revalidatie.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties