Bocholter VV
andAnderlecht
Datum: 21/11/2004 14:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Damburgstadion
Anderlecht wint zuinig van Bocholt
Niels Hendriks
| 0 reacties
Anderlecht wint zuinig van Bocholt
Foto: © SC

Anderlecht had op papier een makkelijk verplaatsing naar Bocholt voor de boeg maar de twaalfde uit derde klasse B bood meer weerwerk dan verwacht. Anderlecht won zuinig met 2-3 en plaatst zich zo voor de volgende ronde in de beker van België.

Anderlecht startte goed in het Damburgstadion en kwam ook op voorsprong via Aruna, maar na dit doelpunt lieten de bezoekers het tempo zakken. Anderlecht controleerde de partij zonder echt gevaarlijk te zijn maar toch zorgde Iachtchouk voor de 0-2.

Bocholt was niet plan paars-wit zomaar te laten begaan en ex-kanarie Timmy Broex slaagde erin om nog voor rust de 1-2 te scoren na een flater van doelman Peersman. De thuisploeg begon weer in een stunt te geloven maar grote kansen kwamen er niet en het doelpunt viel aan de overkant, Wilhelmsson zorgde daar voor de 1-3.

Ondanks deze opdoffer ging Bocholt op zoek naar de aansluitingstreffer en het was Davide D'Angelo die weer voor hoop zorgde maar verder dan 2-3 kwamen de Limburgers niet. Ondanks het verlies is dit toch een opsteker voor de ploeg die dringend op zoek moet naar nog eens een overwinning in de competitie. Anderlecht mag zeker niet tevreden zijn met deze nipte overwinning.

Vooraf