Volg de match tussen KAA Gent en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Thorup kiest voor David én Bezus, benieuwd hoe hij zijn pionnetjes zet. Wolf verbaast niet met zijn basiself.
De bal rolt ... en de VAR is blijkbaar niet beschikbaar wegens technische problemen. Meteen een duidelijk fluitconcert voor de Pro League vanwege de Buffalo's én uitsupporters ...
4
De studieronde is volop bezig. Voorlopig nog geen echte kansen.
7
We zijn alweer drie minuten verder. Gent kwam met wat druk op de bal en kwam zo al twee keer in de buurt van Coucke, maar voorlopig geen echte kans.
9
Bezus tikt de bal opzij naar Kums, maar die trapt in het zijnet. Weg 'kans'.
12
Aan de overkant is Thorstvedt er plots doorheen, maar zijn pass op Bongonda is net niet goed.
14
Een vrije trap voor de Buffalo's, pardoes in de handen van Coucke. Het mag een beetje meer zijn.
16

Goal
Doelpunt van Theo Bongonda (Onbekend Onbekend)
Ito speelt zich vrij op rechts en komt dan met een slechte voorzet. Kums verslikt er zich in en Bongonda heeft de 0-1 van dichtbij maar af te werken.
19
De reactie van Gent. Een prima schot van Kums uit de tweede lijn op een corner, Coucke pakt.
22
Genk plots dicht bij de 0-2! Thorstvedt krijgt heel wat tijd om uit te halen, maar Kaminski pakt.
22
 Gele kaart voor Theo Bongonda

25
Gent drukt even. Odjidja en Mohammadi komen daarbij met elkaar in botsing. Ook Kums gaat even tegen de grond, terwijl er daarnet ook al een clash was tussen Bongonda en Castro-Montes. Veel ongelukjes op twee minuten ...
28
Bijna een halfuur bezig. We zitten in een wak.
31

Goal
Heerlijke pegel Kums ... buitenspel David! Ow ow ow!
Sven Kums met een heerlijke pegel uit de tweede lijn. Die gaat door de benen van Jonathan David lekker tegen de touwen. De lijnrechter vlagt echter af voor buitenspel van David. Er is iets voor te zeggen!
35
Genk komt er af en toe vervaarlijk uit, maar is slordig in de laatste derde van het veld. Gent drukt, maar het mag toch wat meer zijn.
38
Het spel blijft op en af gaan, kansen blijven uit. We kabbelen stilaan richting rust.
42
De fans van Genk zijn het momenteel vocaal aan het halen van die van Gent. De bezoekers nu iets meer op de helft van de tegenstander dan omgekeerd.
45

Goal
Doelpunt van Milad Mohammadi (Jonathan David)
Het is dan toch raak voor Gent, vlak voor de rust! Mohammadi kan aan de tweede paal moederziel alleen binnen werken.
45+1
We krijgen er twee minuten bij.

Scheidsrechter
Rust
KAA Gent - KRC Genk: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
Dat was het dan voor de eerste helft. Rusten met 1-1. Wat krijgen we na de koffie?
46
De bezoekers sturen bij tijdens de rust. Wouters blijft binnen, de bal rolt opnieuw!
46
Vervangen Dries Wouters
Ingevallen Patrik Hrosovský

48
De Buffalo's onder de bal door, maar Bongonda vergeet te profiteren ... de bal te ver van zijn voet.
50
Schot van Bezus, maar hoog over. Hij had nochtans tijd!
52

Goal
Doelpunt van Roman Bezus (Onbekend Onbekend)
Plastun heeft tijd en kapt en kapt en trapt. Via een Genks been bij Bezus en die trapt overhoeks voorbij Coucke - die er nog net aan komt.
56
Plots is daar een erg grote kans voor Dewaest, maar hij trapt Kaminski recht op de schouder aan. Die moet even bekomen.
59
Bijna een uur ver, Genk zal toch iets moeten gaan verzinnen stilaan.
62
De ene Noor voor de andere bij de bezoekers. Het debuut voor Daehli.
62
Vervangen Kristian Thorstvedt
Ingevallen Mats Møller Daehli

66
Bezus gaat eruit voor de nieuwkomer. Wat krijgen we van hem?
67

Goal
David werkt van dichtbij de 3-1 tegen de touwen, maar het feest gaat niet door vanwege handspel.
70
Nog twintig minuten. Gent drukt door, Genk moet achteruit.
74
Odjidja met de pass op Mohammadi en die probeert zijn man voorbij te gaan, niet meer dan een corner die niets oplevert.
77
Odjidja speelt zich vrij op links, maar hij verslikt zich daarna wat in de bal. Daar zat meer in!
80
Genk komt nog eens wat druk zetten via Ito en co, maar het komt niet tot een kans. Nog tien minuten.