Zulte Waregem: Louis Bostyn - Daniel Opare - Cameron Humphreys - Olivier Deschacht - Laurens De Bock - Omar Govea - Ibrahima Seck - Damien Marcq - Gianni Bruno - Mathieu De Smet - Panagiotis Armenakas
Bank: Jean-Luc Dompé - Antoine Colassin - Abdoulaye Sissako - Ewoud Pletinckx - Sammy Bossut - Jelle Vossen - Cheikh Thiam

OH Leuven: Rafael Romo - David Hubert - Václav Jemelka - Casper De Norre - Thibault Vlietinck - Mathieu Maertens - Kristiyan Malinov - Siebe Schrijvers - Kamal Sowah - Thomas Henry - Xavier Mercier
Bank: Josh Eppiah - Barnabás Bese - Toon Raemaekers - Oregan Ravet - Daan Vekemans - Derrick Tshimanga - Andrew (Andy) King - Filip Benković

De bal rolt, het veld ligt verschrikkelijk en het regent pijpestelen. Dit wordt genieten, sowieso.
3
De eerste kans is voor OH Leuven. Eerst Bostyn met een redding, daarna Deschacht met een blok op Sowah.
6
Een corner, daarna een vrije trap voor Essevee. Armenakas ziet zijn schot geblokkeerd worden.
9
Mercier met het schot op een afvallende bal, maar Bostyn kan pakken - zij het met wat moeite.
12
Opnieuw een schot van Leuvense zijde, maar naast de kooi van Bostyn deze keer.
14
Ook onze computer weet overigens van de koude, de nattigheid en de rest. Het hapert hier langs alle kanten. Als dat maar goed afloopt ...
17
Voorwaar een leuk in elkaar geknutselde aanval van Zulte Waregem. De Smet mikt uiteindelijk in het zijnet.
20
Gezellig is dit niet allemaal, maar beide teams geven zich wel. Maertens zet zich door, de bal via het blok in corner.
22
Henry met de kopbal, op het dak van het doel. Hij kreeg bovendien ook de fout tegen.
26
Scherpe vooprzet Essevee, Bruno kan er net niet bij!
29

Goal
Doelpunt van Panagiotis Armenakas
Zulte Waregem op voorsprong. Armenakas trapt, wordt geblokt en trapt vervolgens met links wél behoedzaam binnen. Essevee op voorsprong!
32
OH Leuven zal nu moeten komen. Voorlopig houdt Essevee de boot makkelijk af.
35
De Leuvenaars halen er wat corners uit, maar tot op heden hebben die nog niet al te veel gevaar opgeleverd. Nog tien minuten tot de koffie.
39
We kabbelen stilaan richting rust. Pletinckx is zich al aan het opwarmen bij de thuisploeg. Is er iemand met een lastje achteraan of wordt het bijspijkerwerken?
42

Goal
Doelpunt van Mathieu De Smet (Damien Marcq)
Marcq voorwaar met een balletje achter het steunbeen tot bij De Smet, die niet twijfelt en voorbij Romo knalt. 2-0, een dreun voor Leuven?
44
Schrijvers met een schot, maar De Bock ligt goed in de weg.
44

Goal
Doelpunt van Xavier Mercier (Thibault Vlietinck)
De Smet laat zich aftroeven, de voorzet komt er en Mercier kan vrij inkoppen.
45
We krijgen 1 minuten blessuretijd.
45+1
Nog een minuutje erbij, nog een hoekschop voor Essevee na een afstandsknal.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
En zo gaan we rusten met 2-1. Het zal er nog om spannen na de pauze, zoveel is duidelijk.
46
De bal rolt opnieuw aan de Gaverbeek. Bij Leuven een wissel, of niet?
50
Nog niet te veel voorgevallen in de tweede helft, de staat van het veld is natuurlijk niet bevorderlijk.
52
De Smet haalt de trekker over, maar ver naast en over. Leuven kan opnieuw proberen opbouwen.
56
Druk van de bezoekers stilaan, meer dan een corner levert het vooralsnog niet op.
60
Aan de ene kant een nieuwe corner voor Leuven na een redding van Bostyn, aan de overkant Romo op een voorzetschot van Bruno.
63
Dubbele wissel bij Zulte Waregem. Colassin maakt zijn debuut voor Essevee.

66
Toch wel wat slordigheden in deze tweede helft. Leuven zal iets moeten verzinnen, er komt ook een wissel aan zo dadelijk.
68
Vervangen Siebe Schrijvers
Ingevallen Josh Eppiah

69
Bruno haalt de trekker eens over, maar ver over de kooi van een duidelijk geagiteerde Romo. Die maakte daarnet ook al een ballenjongen uit voor rotte vis.
72
Het is toch allemaal wat minder geworden. Mercier trapt een bal (hoog) over.
75

Goal
Doelpunt van Thomas Henry (Josh Eppiah)
Alles te herdoen! Henry maakt er 2-2 van, nog een kwartier!
78
Opnieuw gevaar van Leuven, maar de bal uiteindelijk in corner geblokt nog.
80
Vervangen Omar Govea
Ingevallen Abdoulaye Sissako

81
Scherpe voorzet van Mercier, maar Eppiah kan er nét niet bij!
83
Dury brengt Pletinckx nog tussen de lijnen. De 2-2 verdedigen lijkt zo de bedoeling.
83
 Gele kaart voor Ibrahima Seck

84
Vervangen Damien Marcq
Ingevallen Ewoud Pletinckx

86
Nog vijf minuten voor Zulte Waregem en Oud-Heverlee Leuven!
89
Geen fout op Bruno aan de ene kant, wel op Henry aan de overkant. Strafschop voor Leuven in plaats van Zulte Waregem.
90

Penalty
Penalty voor OH Leuven
De strafschop van Hubert, maar Bostyn pakt opnieuw.