Bank: Jo Coppens - Wolke Janssens - Kangni Frederic Ananou - Olivier Dumont - Joselpho Barnes - Joel Chima Fujita - Kahveh Zahiroleslam

Paintsil heeft zich bezeerd nadat Godeau zijn been laat uitzwaaien na een tackle.
STVV voert een stevige druk op wanneer ze niet in balbezit zijn.
4
 Gele kaart voor Bruno Godeau

5
Na een verschrikkelijke pass van Bocat krijgt Zeqiri de bal zomaar voor zijn voeten. De Genkse aanvaller trapt zwak op doel. Hier zat meer in.
7
Hashioka geeft voor, maar Vandevoordt klemt de bal nog voor hij bij een STVV-speler terecht kan komen.
8
Een goeie voorzet van Bocat belandt op het hoofd van Kaya, die kopt maar net over. STVV met de beste kansen in de openingsfase.
9
Yamamoto, die normaal als centrale middenvelder speelt, staat vandaag op de rechterflank.
10
Heynen probeert het even van ver maar zijn schot wordt geblokt door een STVV-speler, corner voor Genk.
11
Suzuki grijpt naast de corner, maar zijn verdedigers lossen het op.
13
Paintsil kan vanuit buitenspelpositie door blijven lopen met Zeqiri naast hem, maar maakt de foute keuze en doelman Suzuki voorkomt enig gevaar.
15
 Gele kaart voor Bilal El Khannouss
Een lichte gele kaart voor El Khannouss.
19

KRC Genk - STVV
20
 Gele kaart voor Carlos Cuesta
Ook Cuesta gaat op de bon, veel gele kaarten voor wat een redelijk sportieve wedstrijd is.
21
STVV gaat in de aanval maar Hashioka beslist volledig fout en trapt de bal buiten.
22
El Khannouss haalt uit met een geweldige dribbel, zijn laatste pass stuit op een verdediger en gaat in corner.
23
Munoz kan zijn hoofd zetten tegen de corner die volgt maar de bal gaat net naast.
24
Kaya krijgt een geweldige bal van Ito en komt de zestien binnen, zijn schot gaat naast maar er werd gefloten voor offside.
26
Koita loopt zich vrij en geeft laag voor. Niemand kan zijn voet tegen de bal zetten.
28
Yamamoto geeft voor maar Vandevoordt is alert en kan de bal klemmen.
29
Vrije trap voor STVV vanop een interessante plaats: Koita zet zich achter de bal en trapt naast.
31

Goal
Doelpunt van Aboubakary Koita (Ryotaro Ito)
De Genkse verdediging wordt uitgekapt door Koita die daarna vrij op doel kan schieten. Vandevoordt raakte de bal nog maar moest toch achterom kijken.
34
Nog geen minuut stonden ze voor of opnieuw een grote kans, Kaya komt heel dichtbij het Genkse doel maar Vandevoordt pakt uit met een geweldige redding.
36

Goal
Doelpunt van Aboubakary Koita
Na wat geprul rond de Genkse zestien krijgt Koita de bal voor zijn voeten. De Belg twijfelt niet en knalt de bal snoeihard in de bovenhoek!
37

Goal
Doelpunt van Aboubakary Koita (Daiki Hashioka)
Ongelooflijk! Koita trapt na nog geen 40 minuten spelen zijn derde van de namiddag binnen! Genk zit in wel heel vieze papieren!
39
Zwaar achtervolgen voor Genk! De Cegeka Arena is plots heel stil. Racing Genk is een schim van zichzelf en speelt hier misschien wel de slechtste helft van zijn seizoen.
40
Hashioka heeft zich bezeerd in een duel met Oyen en moet verzorgd worden op het veld.
41
Iedere aanval van Racing Genk loopt in het honderd... Geen enkele kans wordt gecreëerd.
43
Zeqiri denkt even alles of niks en probeert het met een omhaal, maar zijn bal gaat naast.
45
Foute pass na foute pass voor Paintsil die echt niet lekker in de wedstrijd zit.
45
 Gele kaart voor Fatih Kaya

45+1
+4
We krijgen vier minuten extra tijd.
45+1
Zeqiri trapt een verschrikkelijke vrije trap torenhoog over het doel.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Problemen met de communicatie bij de ref. We moeten nog even wachten. Vrancken heeft ondertussen ingegrepen met een driedubbele wissel na de dramatische eerste helft.
46
"'t Is stil aan de overkant" klinkt het in het uitvak, en ze hebben geen ongelijk.
46
Eerste kans van de eerste helft is voor STVV. Hashioka trapt in de handen van Vandevoordt.

47
El Khannouss probeert het met een volley op een afvallende bal, maar trapt over.
49
Matte Smets is ondertussen blijven liggen nadat Zeqiri op zijn enkel gaat staan toen de bal al lang weg was. Moest de VAR dit niet herbekijken?
52
El Khannouss geeft voor maar hij kan niemand bereiken. Doelman Suzuki klemt de bal.
52
Genk neemt het overwicht, al halen ze er nog steeds geen echte kansen uit.
54
 Gele kaart voor Daiki Hashioka

54
Paintsil geeft laag voor doel waar Tolu en Zeqiri stonden te wachten, al klemt Suzuki de bal erg goed.
55
Bocat geeft voor aan Kaya, die de bal buiten kopt.
57
Kayembe voorkomt de 0-4! Kaya draait zich mooi open in de zestien maar Kayembe zijn been staat in de weg.
58

Goal
Doelpunt van Bilal El Khannouss (Patrik Hrosovský)
El Khannouss trapt de 1-3 binnen met een geweldige plaatsbal! Wat kan dit Genk nog brengen?
62
Yamamoto tikt Hrosovsky op de grond die een Zidane-beweging maakt.
63
Vervangen Ryotaro Ito
Ingevallen Joel Chima Fujita

Ito zijn naam wordt gescandeerd door het bezoekende publiek terwijl hij het veld verlaat.
66
Paintsil geeft voor en Tolu kan net aan de bal, maar hij kan niet op doel koppen.
68
Bijna was het 2-3! Paintsil krijgt een geweldige voorzet maar kan met een matige kopbal de netten niet doen trillen.
70
Koita probeert het nog eens van ver en zijn schot gaat niet ver naast!
70
Vervangen Andi Zeqiri
Ingevallen Christopher Bonsu Baah

71

Goal
Doelpunt van Toluwalase Arokodare (Patrik Hrosovský)
Centimeters waren het, maar de VAR keurt het doelpunt van Tolu goed! Zo krijgen we nog een razendspannende slotfase!
72
De VAR is het doelpunt aan het checken...

77
Het thuispubliek zet zich weer helemaal achter hun ploeg! Wat een verschil met de eerste helft voor Genk.
79
Munoz dropt de bal in de zestien maar Suzuki kan klemmen.
79
STVV plooit al de hele tweede helft terug en is nergens meer.
80
Dumont ging recht op doel af maar Kayembe schuift de bal in corner met een geweldige tackle.
82
Bonsu Baah plaats de bal geweldig in de korte hoek maar Suzuki gaat even snel plat en voorkomt de gelijkmaker!
83
Tolu kopt een corner prima richting doel maar opnieuw staat Suzuki goed op te letten en tikt hij de bal over doel.
84
Bonsu Baah verspeelt de bal op kinderlijke wijze in een aanval, hier had meer in kunnen zitten voor Genk.
85

Goal
Doelpunt van Joseph Paintsil
Ongelooflijk! Paintsil probeert het met een plaatsbal van ver. Suzuki lijkt de bal makkelijk te kunnen klemmen maar lost hem waardoor Genk op gelijke hoogte komt!
88
Unscripted drama, de slagzin van de Pro League uit zich flink in deze wedstrijd. Wat een wedstrijd!
88
Koita trapt nog eens over van ver.
89
El Khannouss dribbelt zich vrij in de zestien en probeert zelf. Zijn schot gaat naast en over maar wat een kans weer!
90
Vervangen Aboubakary Koita
Ingevallen Joselpho Barnes

Hattrickheld Koita verlaat het veld!
90
 Gele kaart voor Joselpho Barnes
Barnes haalt Cuesta neer en krijgt een geel karton.
90+1
+7
Zeven minuten extra tijd! Krijgen we nog een winnaar in deze onwaarschijnlijke wedstrijd!
90+2
STVV begint wat tijd te rekken.
90+3
Genk lijkt echt nog een vierde te willen maken! Ze gaan vol voor de aanval!
90+6
El Khannouss zet zich achter de bal bij een vrije trap maar neemt hem zwak op de slof.