lilLille OSC
vilVillarreal
Datum: 27/09/2005 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 2)
Stadion: Stadium Lille Métropole
Villarreal en Lille in evenwicht
Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Villarreal en Lille in evenwicht
Foto: © SC

Villarreal heeft nog geen doelpunt gescoord in deze Champions League, maar heeft wel al twee punten beet.  De Spanjaarden behaalden al een scoreloos gelijkspel tegen ManUtd en speelden ook tegen Lille gelijk.  Voor de Fransen, die ook nog niet konden scoren, pas het eerste puntje in deze campagne. 
 
De goed georganiseerde Fransen begonnen goed aan de wedstrijd, maar Odemwingie besloot naast en Debuchy kopte over.  Onder impuls van Riquelme kwam Villarreal beter in de partij.  Figueroa kon net niet bij de voorzet van ForlánRiquelme zelf kwam met een vrije trap nog dicht bij de openingstreffer, maar zijn poging ging net naast.  Aan de overkant kon ook Odemwingie het doel niet vinden.  Zijn kopbal belandde over het doel van Viera.  De beste kans van de eerste helft was nog voor Villarreal, met een afgeweken schot van Figueroa dat net naast ging.  
 
Beide teams gingen in de tweede helft voluit voor de overwinning.  Sylva moest een goede redding uit zijn mouw schudden op een kopbal van Figueroa.  Odemwingie was veruit de gevaarlijkste man bij Lille.  De ex-speler van La Louvière zag nog een schot op de deklat uiteenspatten.  Arruabarrena zorgde nog voor de zoveelste kopbal over het doel en aan de overkant probeerde ook Makoun het nog met het hoofd.  Hij stuitte echter op doelman Viera, die eindelijk eens zijn kunnen moest tonen.  Geen van beide ploegen slaagde er echter in te scoren, wat vooral voor Lille slecht nieuws is.  De Fransen stonden vanavond immers voor hun op papier gemakkelijkste wedstrijd en moeten nu proberen tegen Manchester United en Benfica punten te pakken.    

Champions League

 Eerste ronde (Speeldag 2)