Teleurstelling nog niet doorgespoeld bij De Sutter: "Verdiende kampioen? Gent presteerde het best in de play-offs"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Teleurstelling nog niet doorgespoeld bij De Sutter: "Verdiende kampioen? Gent presteerde het best in de play-offs"
Foto: © Photonews

Club Brugge won vanavond met 2-3 bij Sporting Charleroi, maar na de wedstrijd waren de blikken toch ten gronde gericht. Vooral Tom De Sutter was nog niet bekomen van de gemiste titel. "Er hing voor de wedstrijd een enorm rare sfeer in de kleedkamer."

Cédric De Volder in Charleroi

Club Brugge had de handdoek afgelopen zondag na de nederlaag tegen KAA Gent dan wel al gegooid, maar toch was er nog dat ene sprankeltje hoop vanavond. De teleurstelling is bij Tom De Sutter alleszins nog niet verdwenen.

"Gent is dus kampioen", slaat de aanvaller de nagel op de spreekwoordelijke kop. "Of dat verdiend is? Ze hebben het best gepresteerd in play-off 1, hé. En dan pak je de titel."

Het is enorm moeilijk om je hoofd op zo'n moment leeg te maken

Club won vanavond wel, maar toch was het een vreemd gegeven op Mambourg. "Er hing voor de wedstrijd een enorm rare sfeer in de kleedkamer. Het is enorm moeilijk om je hoofd op zo'n moment leeg te maken."

"Nog één wedstrijd en het is voorbij", besluit De Sutter. "We willen dat Champions League-ticket nog pakken, maar het is goed dat het bijna voorbij is. Niet alleen op fysiek vlak, maar ook mentaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties