Troepen van Verheyen naar het EK? Volg het hier LIVE

Redactie
| 2 reacties
Troepen van Verheyen naar het EK? Volg het hier LIVE
Foto: © KBVB

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee speeldagen hebben de Rode Duivels U19 een perfect parcours afgelegd. Winst tegen Kroatië levert een stekje op het EK in Duitsland op. U kan het duel via ons live volgen.

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

Er staan enkele leuke interlands op het programma, met onder meer Oekraïne - Wales of Noord-Ierland tegen Slovenië. Maar we kijken natuurlijk vooral uit naar de strijd tussen de troepen van Verheyen met Kroatië.

Beide landen hebben 6 op 6, het doelsaldo van de Kroaten is iets beter. Dus: België moet winnen om zich te plaatsen voor het EK in Duitsland, later dit jaar.

De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties