VIDEO: "Sterke Mbark Boussoufa dirigeerde Gent, anderen haalden niet hun niveau van vorig jaar"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
VIDEO: "Sterke Mbark Boussoufa dirigeerde Gent, anderen haalden niet hun niveau van vorig jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De start van de nacompetitie stelde over de ganse lijn teleur. Ook onze huisanalist Hernan Losada werd niet wild van het spel dat men in play-off 1 serveerde.

"Iedereen verwachtte er meer van, zeker van de top 3. Het zegt genoeg dat Club en Anderlecht wonnen met dank aan een own goal", opent Losada zijn wekelijkse analyse. "De eerste matchen zijn bepalend voor het verdere verloop. Misschien overheerste de angst om te verliezen, gekoppeld aan de internationals die laat terugkeerden."

Club en Anderlecht wonnen, de Buffalo's bleven op een gelijkspel steken. "Gent was nochtans de best voetballende ploeg van het weekend. In de tweede helft zag ik een goed Gent onder leiding van een sterke Boussoufa. Enkele andere spelers halen echter niet het niveau van vorig jaar."

Spelers en clubs uit PO2 stralen weinig enthousiasme uit

Hernan Losada

Heb je ook naar PO2 gekeken? "Eigenlijk niet", geeft Losada toe. "Wie wel? Ik zag de tweede periode van Waasland-Beveren tegen Standard. Er viel weinig te beleven en dat is jammer voor de fans. De spelers en clubs stralen weinig enthousiasme uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties