Sprokkels 17/04: Praet bevestigt diagnose over zijn blessure

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 17/04: Praet bevestigt diagnose over zijn blessure
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Dimitri Payet is volgens Spaanse media onderweg naar FC Barcelona. De revelatie uit de Premier League is aan een ijzersterk seizoen bezig en staat in de belangstelling van merdere topclubs. Barca-rivaal Real Madrid zou ook interesse hebben in de Fransman.

  • Parma keert een jaar na faillissement terug in het profvoetbal. De ploeg is uit de Serie D gepromoveerd naar de Lega Pro, de derde klasse in Italië. Parma won tot twee keer toe de UEFA-cup.

  • Bij Manchester United breekt er een nieuw talent door. Timothy Fonsu-Mensah wordt vooral als vleugelverdediger gebruikt door Louis van Gaal, maar zijn beste positie heeft hij nog niet gevonden. "Centrale verdediger of middenvelder, ik denk dat dat de beste opties zijn. Maar goed: ik speel waar de trainer me nodig heeft", zegt de jonge Nederlander op de clubwebsite.

  • Didier Dorgba blijft ook op zijn 38ste de weg naar doel vinden. De Ivoriaan scoorde met een heerlijke hakbal de 1-1 voor Montréal Impact tegen Chicago Fire.

  • Cheikhou Kouyaté had het geluk niet aan zijn zijde tegen Leicester City. De voormalige Anderlecht-middenvelder trof met zijn kopbal de beide palen.

  • Man United wil het grote geld bovenhalen voor Zlatan Ibrahimovic. Volgens Il Corrière della Sera hebben de Mancunians een jaarloon van 36 miljoen euro vijl.

  • De zoektocht naar een nieuwe Italiaanse bondscoach gaat voort. Gianni De Biasi, ex-trainer van Brescia en Torino en nu aan de slag bij Albanië, is de opmerkelijke kandidaat die naar voren wordt geschoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties