Gent nog niet uitgeteld: "Als je weet dat je op een moment op de 8ste plaats stond en nu 2de... In voetbal is alles mogelijk"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 50 reacties
Gent nog niet uitgeteld: "Als je weet dat je op een moment op de 8ste plaats stond en nu 2de... In voetbal is alles mogelijk"
Foto: © photonews

Als iemand nu nog de titel van Anderlecht wil afsnoepen, zal het van AA Gent moeten komen. De Buffalo's wonnen van Zulte Waregem en komen voorlopig iets dichter bij Paars-Wit, dat donderdag nog speelt. Zondag spelen ze tegen elkaar.

Kalifa Coulibaly weet ook dat Gent nog een kans heeft. "Als we de drie punten thuis kunnen houden, zal het spannend blijven tot het einde. Het klopt dat we nu met veel vertrouwen spelen. We proberen ook zo weinig mogelijk tegendoelpunten te slikken, dat zie je ook in vergelijking met de reguliere competitie. Zoiets speelt alleen maar in ons voordeel", vertelde de spits van de Buffalo's op de clubwebsite.

"In de wintermercato haalden we jongens die nu tonen dat ze het verschil kunnen maken. Alles loopt goed, iedereen is in vorm en er zijn minder geblesseerden. We hebben de afgelopen maanden grote progressie gemaakt. Als je weet dat je op een moment op de 8ste plaats stond en nu 2de... In voetbal is alles mogelijk," blikte hij vooruit.

Anderlecht speelt donderdag nog tegen Charleroi, maar tot dan bedraagt de afstand met Gent vijf punten. En met nog vijf play-off-wedstrijden voor de boeg, is het zeker nog mogelijk bij een overwinning van Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties