Kortrijk-voorzitter is woest en dreigt: "Tabula rasa, weg met spelers en de ziekte bestrijden"

Redactie
| 20 reacties
Kortrijk-voorzitter is woest en dreigt: "Tabula rasa, weg met spelers en de ziekte bestrijden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met KV Kortrijk. De Kerels gingen zaterdag tegen Roeselare met zware 0-3-cijfers onderuit, voorzitter Joseph Allijns trekt aan de alarmbel.

In Het Nieuwsblad geeft Allijns aan dat Kortrijk met de grove borstel door zijn kern zal gaan. "Nog twee weken, en dan is het eindelijk gedaan", zucht de sterke man. "Iedereen wordt correct betaald, maar als je ziet hoe bepaalde spelers er met hun pet naar gooien..."

"Voor sommigen is het nu finaal gedaan. We hebben een lijst met spelers die weg moeten. Zij die de trui van KVK dragen, maar zich niet inzetten, hebben hier niks meer te zoeken."

Oorzaken wegsnijden

Vooral de Franstalige spelers worden geviseerd. "We mogen niet iedereen over dezelfde kam scheren, maar het is tijd voor tabula rasa. Het gaat hier ook niet enkel over de mentaliteit, maar ook over het niveau. Belhocine wordt geconfronteerd met een zieke kleedkamer, maar zijn inzet blijft. Om de ziekte te bestrijden, moeten we de oorzaken wegsnijden. En dat gaan we doen, geloof mij maar", besluit Allijns met dreigende taal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties