Anderlecht denkt niet aan Depoitre, maar wel aan deze aanvaller van de Rode Duivels

Anderlecht denkt niet aan Depoitre, maar wel aan deze aanvaller van de Rode Duivels
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht moet nog steeds rekening houden met een vertrek van topschutter Lukasz Teodorczyk. De Poolse scherpschutter zijn kanon zweeg dan wel lange tijd in play-off 1, toch zijn nog steeds heel wat ploegen geïnteresseerd.

Als paars-wit zijn aanvalsleider straks kwijtspeelt, moet het vanzelfsprekend op zoek naar een nieuwe spits. Eerder circuleerde de naam van André-Pierre Gignac al in de wandelgangen, maar ook een Rode Duivel zou op het verlanglijstje staan.

Origi: geen titularis bij Liverpool

Volgens onze bronnen zou Anderlecht namelijk aan Divock Origi denken. De 22-jarige aanvaller speelt sinds de zomer van 2015 bij Liverpool, maar was er ook tijdens het voorbije seizoen geen onbetwiste titularis.

Eén jaar voor het WK in Rusland spreekt het voor zich dat speelminuten ontzettend belangrijk zijn voor Origi. Een stapje terugzetten via een uitleenbeurt, zou dan ook een goed idee kunnen zijn.

Slaagkans? Eerder klein

In het verleden stond Origi trouwens al een keer dicht bij een overstap naar Anderlecht. In de zomer van 2014 wilde Herman Van Holsbeeck de toenmalige speler van Lille huren, maar tot een deal kwam het niet.

Het blijft afwachten of Anderlecht nu meer succes zal hebben. Wil Liverpool onze landgenoot uitlenen aan een club uit de Jupiler Pro League en staat Origi te springen om zich in eigen land te bewijzen? Het is nog maar de vraag…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties