Dit is ons Team van de Week!
Redactie
| 9 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

We zijn alweer zeven speeldagen ver in de play-offs en binnen twee weken zijn alle geheimen ontrafeld. Genk dartelde op kampioenenniveau en wat kregen we verder nog allemaal te zien? Deze elf spelers waren bepalend het afgelopen weekend.

Doel

Thomas Kaminski had na de bekerfinale nog wat kritiek gekregen, maar pakte in de Ghelamco Arena tegen Club Brugge uit met een prima prestatie. Hij verloor weliswaar met 0-1, maar verhinderde meermaals een doelpunt en was eigenlijk de beste Gentenaar.

Verdediging

KRC Genk is op titelkoers en daar mag het verschillende puzzelstukjes opnieuw voor danken. In de demonstratie tegen Antwerp viel onder meer Joakim Maehle opnieuw op. Bij Cercle Brugge scoorde Taravel twee keer, Brandon Mechele was dan weer de rustige vastheid achterin bij blauw-zwart en sterk in de duels tegen Yaremchuk, Sorloth en co.

Middenveld

Opnieuw sterk werk van Mats Rits met het winnende doelpunt van Club Brugge op Gent, opnieuw sterk werk van Bryan Heynen voor KRC Genk tegen Antwerp: het zijn geen verrassingen meer in ons elftal.

Bij RSC Anderlecht stond Yari Verschaeren (niet voor het eerst dit seizoen) helemaal op, terwijl Amallah opnieuw liet zien voor Moeskroen waarom hij in de belangstelling van Standard staat.

Aanval

In de aanval kunnen we uiteraard opnieuw niet naast ene Leandro Trossard, die heel veel indruk maakte voor de Genkies. Hij krijgt bij zich in de spits Avenatti (7 goals in 7 wedstrijden) en Placca (hattrick) naast zich.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties