Bölöni laat zich uit over strijders Van Damme en Mbokani en over 'moeilijke jongen' Lamkel Ze
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties

Boloni laat zijn licht schijnen over Van Damme, Lamkel Ze en Mbokani

Bölöni laat zich uit over strijders Van Damme en Mbokani en over 'moeilijke jongen' Lamkel Ze

Laszlo Bölöni heeft van Antwerp een bijzonder moeilijk te ontwrichten blok gemaakt. Daarvoor teerde hij op enkele ervaren spelers, maar ook op enkelingen die met een klasseflits het verschil kunnen maken.

Twee van de ervaren mannen zijn Jelle Van Damme en Dieumerci Mbokani, straks einde contract en mogelijk bij een andere club volgend jaar. "Als ze straks vertrekken, moeten we opnieuw aan een elftal beginnen bouwen en dat vraagt tijd", aldus Bölöni in Het Laatste Nieuws.

"Het is niet alleen een kwestie van hun ervaring, maar ook van hun kwaliteiten. Deze club heeft zo'n spelers nodig. Ze zijn klaar voor de strijd en zonder die jongens kunnen wij niet presteren", ging hij verder.

Een van de spelers die een match met een klasseflits kan beslissen is Lamkel Ze. Maar de Kameroener heeft ook al op een negatieve manier van zich laten horen. "Hij is niet de moeilijkste die ik ooit moest coachen. Ook niet de simpelste, maar hij heeft wel de wil om het te maken en dan wil je als trainer wel vechten voor zo'n jongen."

"Hij komt uit een andere cultuur en ervaart nu pas wat het is om op een zeker niveau te spelen. Hopelijk gaat hij volgend seizoen minder vaak uit de bocht", besloot Bölöni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties