Charleroi of Kortrijk? Lamkel Zé heeft er alvast vertrouwen in
Jeroen Verschakelen vanuit Brugge
| 20 reacties

Didier Lamkel Zé strijdt met Antwerp om Europees voetbal tegen Charleroi of Kortrijk

Charleroi of Kortrijk? Lamkel Zé heeft er alvast vertrouwen in
Foto: © photonews

Antwerp ging zondagavond de boot in bij Club Brugge (3-2). The Great Old moet een barragematch spelen in de strijd om Europees voetbal en neemt het op tegen de winnaar van play-off 2: Kortrijk of Charleroi.

Bij Antwerp dachten ze op de derde plaats te eindigen toen het 1-2 stond in Brugge, maar blauw-zwart kon het tij keren en wist de drie punten uiteindelijk thuis te houden. "We balen echt. Nochtans hadden we dankzij de speech van de trainer goed gereageerd na de pauze, en toch verliezen we uiteindelijk na eerst aan de leiding te hebben gestaan", zucht Didier Lamkel Zé na de wedstrijd. "Dat is teleurstellend, zeker omdat Standard gelijk heeft gespeeld in Genk. We moeten dus blijven werken en volgende week opnieuw een mooie prestatie neerzetten", benadrukte de Kameroener. 

Of hij liever tegen Kortrijk dan wel tegen Charleroi uitkomt? "Dat maakt ons niet uit want wij spelen thuis voor onze eigen supporters en we zullen bovendien meer tijd hebben om te recupereren. Kortrijk en Charleroi zijn allebei welkom: we zullen de winnaar van play-off 2 ontvangen zoals het hoort, om de wedstrijd vervolgens te winnen en het Europese ticket binnen te halen", aldus de aanvaller vol vertrouwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties