Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01: Boffin - Chipciu - Musona - Eppel - Giroud - Niangbo

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01: Boffin - Chipciu - Musona - Eppel - Giroud - Niangbo
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Alexandru Chipciu trekt van Anderlecht naar het Roemeense Cluj

De kern van Anderlecht wordt met mondjesmaat afgeslankt. Emmanuel Sowah en Knowledge Musona zijn naar Eupen, dat werd ons officieel bevestigd door Michael Verschueren. Daarnaast is er nog een speler langs een achterpoortje vertrokken. (Lees meer)


Anderson Niangbo trekt naar AA Gent

AA Gent heeft zich versterkt met de twintigjarige  Ivoriaan Anderson Niangbo. (Lees meer)


De transfer van Ruud Boffin naar Standard hangt van heel wat factoren af

Standard zoekt een ervaren doelman om Arnaud Bodart te ondersteunen. De Rouches willen volop inzetten op de 21-jarige doelman. Ruud Boffin is in beeld om naar België terug te keren. (Lees meer)


Olivier Giroud wordt ploegmaat van Romelu Lukaku bij Inter

Romelu Lukaku krijgt er nog een extra spitsmaatje bij. De Italiaanse topclub heeft een akkoord gevonden met Chelsea over de transfer van Olivier Giroud. (Lees meer)


Emmanuel Sowah en Knowledge Musona verlaten Anderlecht voor Eupen

Anderlecht ziet deze week normaal gezien nog twee spelers vertrekken. Eigenlijk waren ze al weg, want Knowledge Musona en Emmanuel Sowah waren op test bij Eupen. Die was positief en beiden kunnen verkassen. (Lees meer)


Cercle Brugge haalt goalgetter in huis om degradatie af te wenden

Cercle Brugge heeft dinsdag een akkoord gevonden met een nieuwe spits. De 28-jarige Hongaar, Marton Eppel, komt de Vereniging versterken. Hij tekende een contract tot het einde van het jaar. (Lees meer)


Club Brugge en Antwerp in de clinch voor ex-Rouche? Blauw-zwart vandaag al rond tafel

Club Brugge en Antwerp willen Razvan Marin terughalen naar België

De wintermercato is net iets interessanter geworden. De Belgische topclubs willen zich nog versterken en twee van de meest kapitaalkrachtigste clubs van het land hebben zich op dezelfde spelers gesmeten. Razvan Marin kan sneller dan verwacht weer in België te bewonderen zijn. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties