Liverpool heeft flankverdediger van gedegradeerd Norwich op het oog

Redactie
Liverpool heeft flankverdediger van gedegradeerd Norwich op het oog
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Daeseleire - Alaba - Silva - Rakitic - Haller - Arteaga - Tau - Ben Yedder

Liverpool heeft flankverdediger van gedegradeerd Norwich op het oog

Norwich degradeerde uit de Premier League en dreigt nu ook een sterkhouder kwijt te spelen. De 22-jarige linksachter Jamal Lewis staat volgens Britse media in de belangstelling van kampioen Liverpool.

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08

Lyon leent Frans international uit aan Atlético Madrid

In het vrouwenvoetbal regent het momenteel ook transfers. En ook bij de absolute topclubs, zoals bij Lyon. (Lees meer)


'PSG maakt van Bayern München-verdediger topprioriteit om Thiago Silva te vervangen'

Thiago Silva gaat PSG verlaten en dus zoekt de Franse club naar een gepaste vervanger. Die hoopt het te vinden bij Bayern München. (Lees meer)


Ivan Rakitic kan Barcelona achter zich laten, maar Catalanen stellen hoge eisen

Ivan Rakitic lijkt Barcelona dan toch te gaan verlaten. De Kroaat kwam aanvankelijk niet meer in de plannen voor van Ernesto Valverde, maar onder Quique Setien kwam hij weer vaker in beeld. (Lees meer)


Sergio Reguilon kan op interesse van PSG en Chelsea rekenen, maar sluit ook verlengd verblijf bij Sevilla niet uit

Sergio Reguilon kende een uitstekend seizoen bij Sevilla. De jonge Spanjaard werd door Real Madrid uitgeleend aan de reeksgenoot en kan nu op heel wat interesse rekenen. (Lees meer)


Thomas Didillon legt vandaag nog medische testen af bij Cercle Brugge

Thomas Didillon zou naar Cercle Brugge trekken. Die transfer wordt al enkele weken aangekondigd, maar er leek maar geen schot in de zaak te komen. (Lees meer)


Lukasz Teodorczyk is op weg naar de uitgang bij Udinese

Terwijl Anderlecht met Kemar Roofe net een centrumspits zag vertrekken is ook een ex-aanvaller van paars-wit op weg naar de uitgang bij zijn club. Lukasz Teodrczyk staat voor een transfer bij Udinese. (Lees meer)


Eupen nadert akkoord met Julien Ngoy

Julien Ngoy zou op het punt te staan terug te keren naar België. De jeugdinternational kan een contract tekenen bij Eupen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Percy Tau kiest na Club Brugge voor uitleenbeurt aan Anderlecht

Percy Tau gaat komend seizoen voor Anderlecht voetballen. De Zuid-Afrikaanse flankaanvallen wordt opnieuw door Brighton verhuurd aan een Belgische club. (Lees meer)


Gerardo Arteaga is de nieuwe linksachter van Racing Genk

Racing Genk heeft haar huiswerk af. De Mexicaanse international Gerardo Arteaga is de nieuwste en waarschijnlijk laatste versterking van de Limburgse club. (Lees meer)


'Niko Kovac overtuigt gewezen pupil Luka Jovic om naar Monaco te trekken'

Een sterk eerste seizoen heeft Luka Jovic er niet opzitten bij Real Madrid. De Servische aanvaller kan wel op krediet rekenen bij Zidane en fans, maar wordt wel nadrukkelijker aan een vertrek gelinkt. (Lees meer)


Roeselare legt Daeseleire vast

Dimitri Daeseleire verlaat Rupel Boom voor Roeselare. De rechtsachter zette zijn kribbel onder een contract tot 2022, met optie op een extra seizoen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties