Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07: Mertens - Di María - Depay - Pozuelo Melero - De Ridder - Thoelen - Bongonda - Cafaro

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07: Mertens - Di María - Depay - Pozuelo Melero - De Ridder - Thoelen - Bongonda - Cafaro
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Di María - Depay - Pozuelo Melero - De Ridder - Thoelen - Bongonda - Cafaro

Theo Bongonda heeft interesse van de Glasgow Rangers

Theo Bongonda heeft interesse van de Glasgow Rangers. Bongonda was afgelopen seizoen niet meer onbetwistbaar. (Lees meer)


Kastriot Imeri zou nog steeds op de radar van Club Brugge staan

Volgens het Zwitserse Blick zijn er onderhandelingen bezig tussen Club Brugge en Kastriot Imeri, een Zwitserse middenvelder van Servette Genève. (Lees meer)


OFFICIEEL: KAA Gent laat middenvelder naar Trencin vertrekken

Er werd de voorbije seizoenen al duchtig getransfereerd tussen KAA Gent en het Slowaakse AS Trencin. En het is opnieuw raak: de Buffalo's zien met Adewale Oladoye een jonge middenvelder vertrekken. (Lees meer)


'Ook Olympique Marseille meldt zich voor Memphis Depay'

Memphis Depay lijkt op weg naar de uitgang bij Barcelona. Tottenham Hotspur wil de Nederlander maar wat graag naar Londen halen, maar diverse Franse media laten weten dat ook Olympique Marseille in de dans is gesprongen. 


Jackson Muleka wordt aan Besiktas verkocht

Einde van de soap is in zicht. Jackson Muleka heeft dan toch zijn gewenste transfer gekregen. De Congolese spits trekt naar het Turkse Besiktas. (Lees meer)


Steve De Ridder traint mee bij KV Kortrijk

Steve De Ridder mocht zijn koffers pakken bij STVV. De voormalige kapitein van de club zat zonder contract en had concrete interesse van 1B-club Deinze, maar nu lijkt hij toch in 1A te blijven. (Lees meer)


Vertegenwoordigers Mertens zijn in Marseille, contractduur zou laatste struikelblok zijn
Foto: © photonews

Dries Mertens lijkt onderweg naar Marseille

Na negen jaar lijkt er een einde te komen aan het huwelijk tussen Dries Mertens en Napoli. Zijn contract is intussen verstreken en een nieuwe overeenkomst sleept al te lang aan. De Rode Duivel lijkt dan ook op weg naar de Ligue 1. Naar Marseille meer bepaald. (Lees meer)


David Carmo is de nieuwste aanwinst voor Porto

Porto heeft voor de duurste inkomende transfer in Portugal gezorgd. David Carmo komt over van Braga en kost 22,5 miljoen euro. (Lees meer)


'Angel Di Maria transfervrij naar Juventus'

Angel Di Maria gaat naar Juventus. Dat zegt transfergoeroe Fabrizio Romano. (Lees meer)


Vitinho heel gegeerd bij Cercle Brugge en wil weg

De 22-jarige Braziliaan Victor Alexandre Da Silva - kortweg Vitinho - wil vertrekken bij Cercle Brugge. De aanvallend ingestelde rechtsback kan ook rekenen op heel wat interesse. (Lees meer)


Yannick Thoelen (KV Mechelen) staat in de belangstelling van SK Beveren

KV Mechelen raakt mogelijk nog zijn reservedoelman kwijt. Yannick Thoelen staat immers in de belangstelling van SK Beveren. (Lees meer)


Alejandro Pozuelo verhuist van Toronto naar Miami

Alejandro Pozuelo, de voormalige sterspeler van KRC Genk, heeft een nieuwe transfer te pakken. De 30-jarige spelverdeler gaat van het Canadese Toronto naar het Inter Miami van David Beckham. (Lees meer)


Standard-trainer Deila stuurde Moussa Sissako (21, foto) en Mathieu Cafaro (25) weg van de stage

De nieuwe trainer van Standard gaat met de grove borstel door zijn spelerskern. Hij stuurde zelfs twee jongens naar huis na een paar dagen stage. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties