Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07: Messi - Messi - Ronaldo - Mertens - De Ketelaere - Vanheusden - Pereira - Sainsbury

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07: Messi - Messi - Ronaldo - Mertens - De Ketelaere - Vanheusden - Pereira - Sainsbury
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 17/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Messi - Ronaldo - Mertens - De Ketelaere - Vanheusden - Pereira - Sainsbury

Ook dit seizoen niet in Milaan: Zinho Vanheusden heeft nieuwe uitleenbeurt te strikken naar verrassende bestemming

Na een episode bij Standard lijkt Zinho Vanheusden nu klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière te zijn. (Lees meer)


BREAKING: in Duffel geboren, nu voor 11,6 miljoen euro terug naar de Premier League
Foto: © photonews

BREAKING: in Duffel geboren, nu voor 11,6 miljoen euro terug naar de Premier League

Hij werd in Duffel geboren, maar is ondertussen Braziliaans international. Binnenkort keert hij terug naar de Premier League. (Lees meer)


Officieel: jeugdproduct Anderlecht, PSV en Cercle keert terug naar Beerschot

Beerschot heeft opnieuw raak getroffen. En niet voor de eerste keer dit seizoen mikken ze in 1B op jong, Belgisch en bekend. (Lees meer)


Genk zet vol in op de jeugd en geeft 18-jarige verdediger eerste profcontract

Bij KRC Genk geloven ze volop in de toekomst. En daarbij horen dus ook profcontracten, ook op dinsdag. (Lees meer)


OFFICIEEL: Na twee uitleenbeurten haalt RWDM aanvallende middenvelder definitief op bij Westerlo

Westerlo plukte Thomas Ephestion in 2020 weg bij Orléans. In de Kempen kon de international van Martinique niet doorbreken. (Lees meer)


'Koni De Winter op weg naar Empoli'

Het Nieuwsblad laat weten dat Koni De Winter (20) komend seizoen wellicht aan de slag gaat bij Empoli. Juventus zal de jonge Belg verhuren zonder aankoopoptie.


OFFICIEEL: Sargis Adamyan verlaat Hoffenheim definitief

OFFICIEEL: Sargis Adamyan verlaat Hoffenheim definitief

Sargis Adamyan (29) zat bij Hoffenheim op een zijspoor. Na nieuwjaar werd de Armeense spits uitgeleend aan Club Brugge, dat na een inhaalrace alsnog kampioen werd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jeugdproduct Club Brugge verlaat Waasland-Beveren voor avontuur in Eerste Nationale

Brendan Schoonbaert belandde in 2020 van Club Brugge bij Beveren. Afgelopen seizoen geraakte de boomlange verdediger zijn basisplaats kwijt op de Freethiel. Ook naar komend seizoen toe was er weinig perspectief op verbetering, waardoor een oplossing zich opdrong. (Lees meer)


OFFICIEEL: Manchester United heeft linksachter van Feyenoord te pakken

Manchester United heeft zijn eerste zomeraanwinst beet. Tyrell Malacia (22) ondertekende zopas een overeenkomst tot medio 2026. United betaalt 15 miljoen om de linksachter van Oranje los te weken bij Feyenoord.


Sensationele geruchtenmolen op volle toeren: komen Messi en Ronaldo volgend seizoen bij dezelfde club uit?

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi speelden in Spanje heel veel epische duels tegen elkaar en ook in de Champions League was het altijd likkebaarden als beiden tegen elkaar uitkwamen. Samen hebben ze nog nooit gespeeld ... (Lees meer)


OFFICIEEL: AA Gent stalt gewezen toptalent in ... Slowakije

Het hing al even in de pijplijn, maar nu is het ook helemaal officieel. Een voormalig toptalent van AA Gent zal ook dit seizoen niet spelen voor de Buffalo's. (Lees meer)


Union vindt opvolger Nielsen bij promovendus

Union vindt opvolger Nielsen bij promovendus

Casper Nielsen is nog niet weg bij Union SG, maar het heeft er alle schijn van dat hij een der komende weken zal vertrekken bij de Brusselaars. En dus is de club op zoek naar een opvolger, die het nu gevonden lijkt te hebben. (Lees meer)


Een nieuwe Patron voor Sporting Charleroi: doublure voor Hervé Koffi

Hervé Koffi blijft wellicht de nummer 1 bij Sporting Charleroi, maar voorts is er wel vers bloed op komst. Een doublure voor de Burkinees tekent in principe weldra. (Lees meer)


'Lille, Barcelona en Liverpool azen op middenvelder Club Brugge, die van mening is veranderd'

Club Brugge is met een 30-koppige kern op stage vertrokken. Daarin een aantal afwezigen, maar ook een aantal aanwezigen die misschien verrassend zijn. (Lees meer)


Toptalent van Bayern naar Juventus

De 17-jarige Kenan Yildiz is op weg van Bayern München naar Juventus Turijn. Bayern geeft in BILD toe dat hij zal vertrekken bij de Borussen.


OFFICIEEL: OH Leuven haalt verdedigende versterking bij Schalke 04

Een opvallende transfer: OH Leuven heeft zich defensief versterkt door een talent bij Schalke 04 weg te halen. (Lees meer)


Mertens krijgt heel laag voorstel van Napoli

Napoli zou Mertens een jaarloon aanbieden van 1,2 miljoen euro, nauwelijks een vierde van wat hij nu krijgt bij de Zuid-Italiaanse club.


'Opvolger Pochettino zit in de pijplijn'

Pochettino is niet langer coach van PSG. En dus wordt Christophe Galtier (Nice) uiteraard zo snel als mogelijk voorgesteld, weet de Franse pers.


Beveren neemt afscheid van meerdere spelers

Naast Schoonbaert neemt SK Beveren ook afscheid van Leonardo Bertone, zo meldden diverse bronnen ondertussen.


Barcelona en Fiorentina onderhandelen over youngster

Fiorentina zou azen op Riqui Puig, een van de talenten van Barcelona. Die zouden willen meewerken aan gesprekken.


'Transfertarget van RSC Anderlecht is op weg naar een andere Belgische club'
Foto: © photonews

'Transfertarget van RSC Anderlecht is op weg naar een andere Belgische club'

Een Senegalees is sinds april een transfertarget van Anderlecht, maar een andere Belgische club lijkt hem nu te gaan binnenhalen. (Lees meer)


SK Beveren haalde hem in 2020 naar België maar ziet middenvelder nu weer vertrekken wegens familiale redenen

Bij SK Beveren hebben ze afscheid genomen van een middenvelder die sinds 2020 op de Freethiel voetbalde. Familiale redenen liggen aan de basis van zijn vertrek. (Lees meer)


Sakala alweer weg bij Rangers

Fashion Sakala, ooit nog bij KV Oostende, lijkt alweer op weg naar de uitgang bij Rangers. Hij staat in de belangstelling van Auxerre.


Charleroi heeft nieuwe doelman te strikken

Het is inmiddels officieel: Pierre Patron is de nieuwe doelman van Charleroi. Hij komt over van Le Mans, laten de Zebra's weten.


Jonge Belgische doelman niet mee op oefenstage met PSV, op weg naar Eredivisie-club?

In de zomer van 2017 verruilde Maxime Delanghe Anderlecht voor PSV. Vijf jaar later zou er weleens een einde kunnen komen aan het Eindhovens avontuur van de 21-jarige doelman. (Lees meer)


OFFICIEEL: OH Leuven haalt versterking voor beloften in Nederland

Joshua Zimmerman, international uit Curaçao, maakt de overstap van Almere City naar OHL. De 21-jarige winger zal gestald worden bij de beloften van de fusieclub, die volgend seizoen in Eerste Nationale zullen uitkomen.


Trent Sainsbury gaat in Qatar aan de slag

Trent Sainsbury (30) gaat aan de slag bij Al Wakrah, in Qatar. Na twee seizoenen kwam er onlangs een einde aan het contract van de Australische centrale verdediger bij KV Kortrijk. 


'AC Milan brengt eerste bod uit op De Ketelaere, Club Brugge niet onder de indruk"

'AC Milan brengt eerste bod uit op De Ketelaere, Club Brugge niet onder de indruk"

Bij Club Brugge zijn de internationals, na wat extra vakantie, begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder hen Charles De Ketelaere. Ondertussen kreeg Club Brugge een eerste officiële bod binnen voor de 21-jarige aanvaller. (Lees meer)


Barcelona denkt aan terugkeer Messi

Lionel Messi terug naar Barcelona? Het zou zomaar kunnen. Er zijn alvast gesprekken over een mogelijke terugkeer met coach Xavi geweest.



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties