Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07: Alderweireld - Sterling - Dompé - Larin - Vlap - Evrard - Cullen - Cobbaut

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07: Alderweireld - Sterling - Dompé - Larin - Vlap - Evrard - Cullen - Cobbaut
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 08/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Alderweireld - Sterling - Dompé - Larin - Vlap - Evrard - Cullen - Cobbaut

Geen verrassing: doelvrouw Red Flames ruilt Gent in voor OH Leuven

In de Super League regent het dezer dagen transfers. En daarbij ook enkele grote deals, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Michel Vlap is niet langer een Anderlecht-speler
Foto: Photonews

Michel Vlap is verkocht aan FC Twente

De kogel is door de kerk. Zoals verwacht wordt Michel Vlap verkocht aan FC Twente. Dat kondigde Anderlecht nu ook zelf aan. (Lees meer)


📷 Geeft Alderweireld hier een megahint dat het rond is met Antwerp?

Toby Alderweireld is met zijn gezin nog wat aan het genieten van vakantie. Antwerp - de club waar hij aan gelinkt wordt - is intussen op stage vertrokken. Maar op Twitter heeft hij toch duidelijk al een hint laten vallen. (Lees meer)


Raheem Sterling lijkt Manchester City te gaan ruilen voor Chelsea

Er zijn al weken geruchten, maar nu wordt een transfer toch steeds waarschijnlijker. Raheem Sterling is niet meer blij met zijn speelminuten bij Manchester City en Chelsea wordt zijn waarschijnlijke bestemming. (Lees meer)


Franck Kessie is officieel speler van Barcelona

Barcelona heeft Franck Kessie binnengehaald. De middenvelder speelde vorig seizoen nog voor AC Milan, waar hij zijn contract niet verlengde. Hij kon dus transfervrij een contract tekenen. (Lees meer)


Cyle Larin wordt de nieuwe spits van Club Brugge, aldus transfergoeroe Fabrizio Romano

Verrassing van formaat: Club Brugge heeft een nieuwe spits te pakken. En het is een oude bekende: ex-Zulte Waregem-spits Cyle Larin. (Lees meer)


Kalvin Phillips is de nieuwe verdedigende middenvelder van Manchester City

Geld moet rollen. Manchester City had nog maar net 50 miljoen van Arsenal gekregen voor Gabriel Jesus of ze hebben het integrale bedrag alweer opgemaakt aan een verdedigende middenvelder. (Lees meer)


Christian Eriksen gaat voor Manchester United spelen

Noem het maar de verrijzenis van de afgelopen jaren: Christian Eriksen gaat na één seizoen Brentford alweer naar de top. Volgens The Athletic heeft hij een mondeling akkoord met Manchester United. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen haalt Ngoy binnen: "Ik wilde ergens naartoe waar ik me gewild voelde"

OFFICIEEL: KV Mechelen haalt Ngoy binnen: "Ik wilde ergens naartoe waar ik me gewild voelde"

Het is blijkbaar transfer-maandag bij de JPL-clubs. Ook KV Mechelen kondigde immers zijn nieuwste transfer aan. Zoals al dagen in de lucht hing: Julien Ngoy is de nieuwe spits. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht stelt hem eindelijk voor: Esposito is nieuwe spits van paars-wit

RSC Anderlecht heeft er een spits bij: de Italiaan Sebastiano Esposito (19) wordt voor één seizoen gehuurd van Inter, met optie tot aankoop. (Lees meer)


Steven Bergwijn is onderweg naar Ajax

Ajax gaat serieus uithalen op de transfermarkt. Er was al weken sprake van een terugkeer naar Nederland, maar nu is er ook een akkoord tussen de clubs. De Amsterdammers leggen een absoluut recordbedrag neer voor de aanvaller. (Lees meer)


OH Leuven gaat hard: flankaanvaller weggekaapt voor neus Standard, man van 6 miljoen en stevige spits op komst

OH Leuven heeft zich al flink versterkt, maar blijft de markten afspeuren dezer dagen. Daarbij komen ze ook uit bij een aantal indrukwekkende namen. (Lees meer)


Volgende vertrekker op komst bij Anderlecht? 'Ploeg van ex-speler wil opnieuw zaken doen voor aanvaller'

RSC Anderlecht wil nog af van een aantal overbodige spelers. Maar dan moet er natuurlijk eerst interesse zijn. (Lees meer)


Officieel: Union heeft man van acht miljoen euro beet
Foto: © photonews

Officieel: Union heeft man van acht miljoen euro beet

Union ziet met Deniz Undav een topspits naar Brighton & Hove Albion trekken, maar ook aan inkomende zijde worden zaakjes gedaan. (Lees meer)


'Antwerp blijft dromen en laat oog vallen op nieuwe, peperdure speler Bayern München'

Op Den Bosuil wordt er dezer dagen hard gewerkt en ook een beetje gedroomd. Van titels en goede resultaten. En met Van Bommel en Overmars zijn er alvast mensen met contacten bij grote clubs. (Lees meer)


Andi Koshi hoopt een contract te versieren bij Beerschot

Beerschot heeft op dit moment de 21-jarige Andi Koshi op proef rondlopen. De middenvelder zijn contract bij Cercle Brugge is afgelopen en hij zoekt een nieuwe club. (Lees meer)


Jean-Luc Dompé (Zulte Waregem) op weg naar Hamburg

Er is geen twijfel over dat Jean-Luc Dompé deze zomer vertrekt bij Zulte Waregem. Zijn manager heeft de opdracht gekregen een nieuwe club voor hem te zoeken en heeft die ook gevonden. (Lees meer)


Vincent Kompany zou ook doelman Bart Verbruggen bij Anderlecht willen halen

Vincent Kompany had op zijn eerste persconferentie bij Burnley gezegd dat hij Anderlecht niet wou verzwakken, maar blijkbaar heeft hij toch vergevorderde interesse in een paar spelers. Josh Cullen bijvoorbeeld, maar ook een doelman staat op zijn verlanglijstje. (Lees meer)


Kink in de kabel? Standard ziet miljoenentransfer waarschijnlijk in het water vallen
Foto: © photonews

De transfer van Jackson Muleka naar Burnley staat op losse schroeven

Jackson Muleka was zo goed als zeker op weg naar Burnley. Er was een akkoord met de club van Vincent Kompany, maar er zijn obstakels op het pad gekomen en het lijkt erop dat Standard miljoenen gaat mislopen. (Lees meer)


Anderlecht gaat Josh Cullen waarschijnlijk naar Burnley laten vertrekken

Anderlecht lijkt op bepaalde plaatsen nog versterking nodig te hebben, maar niet op het middenveld. Daar is het immers al overvol. Maar deze week kan een vertrek in een stroomversnelling komen. Burnley wil immers vol voor Josh Cullen gaan. (Lees meer)


OH Leuven haalde met Hamza Mendyl een nieuwe linksachter binnen

OH Leuven is actief geweest op de transfermarkt afgelopen weekend. Na flankaanvaller Jon Dagur Thorsteinsson hebben ze immers ook nog een linksachter binnengehaald. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties