Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07: Tielemans - Lewandowski - Sterling - De Ketelaere - Coopman - Dessers - Thorstvedt - Soares Silva

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07: Tielemans - Lewandowski - Sterling - De Ketelaere - Coopman - Dessers - Thorstvedt - Soares Silva
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Lewandowski - Sterling - De Ketelaere - Coopman - Dessers - Thorstvedt - Soares Silva

Genks bod van zes miljoen op Argentijnse centrale middenvelder

KRC Genk is nog steeds op zoek naar hun eerste zomeraanwinst en zou daarbij uitgekomen zijn bij een Argentijnse 6. (Lees meer)


Waarom Club Brugge voor Muriqi gaat, niet meteen de meest beweeglijke spits

Vedat Muriqi is op weg naar Club Brugge. Veel analisten en ook fans van blauw-zwart vragen zich af waarom de club zo'n speler wil binnenhalen. Het mag duidelijk zijn dat Carl Hoefkens zo iemand in zijn kern wil hebben. (Lees meer)


OH Leuven heeft Sander Coopman geen contract gegeven

Sander Coopman is op zoek naar een nieuwe club nadat zijn contract bij Antwerp afliep. De aanvallende middenvelder heeft het de voorbije jaren moeilijk gehad en wil zijn carrière opnieuw lanceren. Dat zal wel niet bij OH Leuven gebeuren. (Lees meer)


Barcelona heeft officieel een bod binnengebracht bij Bayern München voor Robert Lewandowski

Bayern München wil Robert Lewandowski niet verkopen, maar de Poolse spits tegen zijn goesting houden heeft ook niet veel zin. Barça weet dat en heeft zich officieel gemeld bij de Duitse topclub. (Lees meer)


UPDATE: Club Brugge gaat transferrecord breken voor Muriqi
Foto: © photonews

Vedat Muriqi wordt de nieuwe spits van Club Brugge

Club Brugge roert zich sterk op de transfermarkt. En het mag wat kosten. Als je bij Lazio gaat shoppen, weet je dat het duur wordt. Nieuwe spits Vedat Muriqi gaat hen volgens Fabrizio Romano wel wat kosten. (Lees meer)


Anderlecht ziet jong talent naar Hoffenheim vertrekken

Anderlecht ziet met Briek Morel een jonge verdediger vertrekken uit Neerpede. De verdediger waagt zijn kans bij Hoffenheim (Lees meer)


OFFICIEEL: Eupen stuurt jonge Belg tijdelijk naar IJsland

Eupen leent Marciano Aziz, een 20-jarige offensieve middenvelder, tot eind september uit aan UMF Afturelding. Onze landgenoot is een jeugdproduct van de Panda's.


'Bayern stuurt delegatie naar Turijn voor De Ligt'

BILD laat weten dat Bayern München een delegatie naar Turijn heeft gestuurd om de transfer van Matthijs de Ligt (22) voor te bereiden. De Nederlandse ligt nog twee seizoenen onder contract bij Juve, dat in 2019 85 miljoen betaalde om De Ligt weg te plukken bij Ajax.


'Olympique Lyon gaat vol voor Nicolas Tagliafico'

L'Equipe laat weten dat Ajax een bod van vier miljoen van Lyon op Nicolas Tagliafico heeft aanvaard. Toch is een overgang nog veraf, want de Argentijnse linksachter heeft geen trek in een Frans avontuur. Tagliafico wil eerst afwachten of Barcelona nog zal doordrukken voor hem.


OFFICIEEL: Borussia Dortmund plukt Haller weg bij Ajax

Zoals verwacht is Sébastien Haller de nieuwe spits van Borussia Dortmund. Geel-zwart betaalde 31 miljoen om de 28-jarige Ivoriaan naar Duitsland te halen. Haller ondertekende een contract voor vier seizoenen.


De transfer van Raheem Sterling zit in een finale fase

Raheem Sterling is zo goed als zeker eigendom van Chelsea. Volgens Fabrizio Romano zitten Chelsea en Manchester City in de laatste fase van de onderhandelingen. (Lees meer)


Anderlecht wil spits van 40 miljoen van Wolverhampton huren

Fabio Silva kan de nieuwe spits van Anderlecht worden

Fabio Silva is op weg naar Anderlecht. De Brusselaars zouden hem huren zonder optie om hem te kopen. (Lees meer)


'Arsenal biedt 35 miljoen voor Youri Tielemans

Arsenal heeft een bod uitgebracht op Youri Tielemans. Dat schrijft The Sun. (Lees meer)


Manchester United zou absoluut de Braziliaan Antony van Ajax willen

In Engeland klinkt het dat Manchester United nog in Nederland gaat shoppen. De interesse voor de Braziliaanse winger Antony is niet nieuw, maar nu zou er ook een bod zijn. (Lees meer)


Wouter Vrancken hoopt dat Cyriel Dessers en Kristian Thorstvedt bij Genk blijven

Genk won gisteren zijn oefenmatch tegen FC Utrecht. Paul Onuachu viel bij de opwarming wel geblesseerd uit, maar zijn vervanger Andras Nemeth scoorde wel. De coach gaf ook een oproep mee naar zijn spelers en bestuur. (Lees meer)


Leeds United bood de vraagprijs van Club Brugge, maar die wil naar AC Milan

Het getouwtrek voor Charles De Ketelaere is straks voorbij. Leeds United is de club die blauw-zwart hun vraagprijs het meest benadert, maar CDK wil niet naar de laagvlieger in de Premier League. Hij heeft zijn zinnen gezet op AC Milan. (Lees meer)


Selemani geeft openhartig reden waarom deal met Genk afsprong: "Ik verdien meer loon"
Foto: © photonews

Faïz Selemani was ontgoocheld over het contractvoorstel van Genk

Faïz Selemani leek op weg naar Genk. Tussen Kortrijk en de Limburgse club was alles in orde, maar toen er met de aanvaller zelf rond de tafel werd gezeten, bleek al snel dat het water te diep was. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties