Dolberg wordt uitgeleend

Redactie
Dolberg wordt uitgeleend
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Vormer - Vormer - Nuytinck - Depay - Depay - Cools - El Khannouss

Dolberg wordt uitgeleend

Kasper Dolberg wordt door Nice voor zes maanden uitgeleend aan het Duitse Hoffenheim. Daar moet hij opnieuw meer tot spelen toekomen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/01

Belg met verleden bij Anderlecht, OH Leuven, Club Brugge en Zulte Waregem kiest voor exotische bestemming

Hij heeft veel ervaring in de Belgische competitie opgedaan, maar de laatste jaren is hij een echte globetrotter geworden. Nu heeft hij een nieuwe uitdaging beet. (Lees meer)


Opvallende aanwezige op training Anderlecht ... maar of het iets zal veranderen?

Opvallende aanwezige op training Anderlecht ... maar of het iets zal veranderen?

Opvallend nieuws vanop de training van RSC Anderlecht op dinsdagmiddag, waar een speler opdook die niet meteen meer verwacht werd. (Lees meer)


Operatie redding: KV Kortrijk stelt plots verrassende spits voor

KV Kortrijk is een van de ploegen die de komende maanden een zware degradatiestrijd zal moeten uitvechten. (Lees meer)


Officieel: Bouchez haalt speler met ervaring in Jupiler Pro League in huis

Na zes maanden zonder club heeft hij er opnieuw eentje te strikken. En dus mag ook Georges-Louis Bouchez in zijn handen wrijven. (Lees meer)


Vormer nog in snelheid gepakt, eerste uitgaande wintertransfer Club Brugge is officieel: "Veel herinneringen in blauw-zwart"

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of daar is nu al de eerste transfer voor Club Brugge. Aan uitgaande zijde weliswaar. (Lees meer)


'Done Deal: enkele opvallende clausules in het nieuwe contract voor Ruud Vormer'

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Ruud Vormer heeft nu dan toch een nieuwe uitdaging beet. De details van het contract zijn ondertussen ook duidelijk. (Lees meer)


Standard zet in op de toekomst en legt doelman vast
Foto: Tom Poitoux

Standard zet in op de toekomst en legt doelman vast

Bij Standard denken ze aan de toekomst. En dus is er meer dan alleen Arnaud Bodart, met oog op de toekomst. (Lees meer)


Enzo Fernández zelf vertrek naar Chelsea aan het forceren en zo weer minder kans dat Club hem moet trotseren in CL

Het is Enzo Fernández menens: hij wil naar Chelsea en dat betekent dat Club Brugge hem in de achtste finales van de Champions League niet zal tegenkomen. (Lees meer)


'Anderlecht gaat concurrentie aan met Belgische topclub voor aanvaller, plan B en plan C ligt op tafel'

Anderlecht is op zoek naar een nieuwe aanvaller en is daarbij ook uitgekomen in Noorwegen. Al zijn er kapers op de kust. Paars-wit zelf heeft echter ook nog enkele andere opties. (Lees meer)


'Anderlecht dreigt toptalent te verspelen met transfer richting Engeland'

RSC Anderlecht barst van het talent. En daarbij komen er ook al eens spelers in het midden van de belangstelling terecht. (Lees meer)


'Witte rook voor Vormer: middenvelder legt medische testen af bij deze ploeg in Jupiler Pro League'

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Ruud Vormer heeft nu dan toch een nieuwe uitdaging beet. (Lees meer)


Officieel: Beerschot speelt middenvelder kwijt

Beerschot trok als leider de winterstop in wat de Challenger Pro League betreft, in 2023 moet promotie afgedwongen worden. (Lees meer)


'KRC Genk moet vertrek sterkhouder vrezen: buitenlandse topclub dringt aan met miljoenenbod'

'KRC Genk moet vertrek sterkhouder vrezen: buitenlandse topclub dringt aan met miljoenenbod'

Januari 2023 zou wel eens een interessante maand kunnen worden op de transfermarkt. Zo ook in de CEGEKA-Arena. (Lees meer)


'Gent gaat shoppen binnen de Jupiler Pro League en aast ook op middenvelder'

In de Jupiler Pro League zou het wel eens een interesse maand januari kunnen worden, ook wat transfers bertreft. (Lees meer)


Depay krijgt meteen nee op het rekest

Memphis Depay wilde volgens sommige Spaanse bronnen zo snel mogelijk Catalonië en Barcelona verlaten, maar coach Xavi laat dat niet toe. "Ik wil niet dat spelers vertrekken in januari", klinkt het op een persconferentie.


'Depay wil weg bij Barcelona'

Memphis Depay lijkt het beu te zijn bij Barcelona. Hij zou de Catalanen willen verlaten, weet men bij SPORT te melden.


Beveren haalt doelman terug op

SK Beveren heeft met de 23-jarige Brent Gabriel een doelman terug in huis gehaald. Hij werd de voorbije maanden uitgeleend aan Dender, maar kwam daar ook niet tot spelen toe.


'Liverpool wil uithalen bij de Wolves'

Liverpool wil liefst vijftig miljoen euro uitgeven om Matheus Nunes, de 24-jarige Portugees van Wolverhampton, binnen te rijven.


Wolff terug naar Italië

Tyler Wolff keert terug naar Atalanta Bergamo. De 19-jarige winger was op uitleenbasis actief bij SK Beveren, maar daar kreeg hij weinig speelkansen.


'Jude Bellingham hakt knoop door'

Jude Bellingham zal ten laatste op zes januari aan Borussia Dortmund laten weten dat hij komende zomer een transfer wil. 


Moukoko speelt het hard

Borussia Dortmund en Youssoufa Moukoko komen er maar niet uit. De speler zou zo'n tien miljoen euro willen gaan verdienen, een nieuw contract is er nog niet getekend en dus zou hij misschien kunnen gaan vertrekken.


Nuytinck heeft nieuwe job te strikken

Bram Nuytinck heeft een nieuwe ploeg te strikken. Hij ruilt Udinese en gaat verder bij Sampdoria Genoa laten Italiaanse bronnen weten.


'PSG wil shoppen bij ... Barcelona'

PSG heeft wilde plannen. Daarbij komt het ook uit bij Ousmane Dembélé, die momenteel onder Xavi opnieuw aan de oppervlakte is gekomen bij Barcelona.


Duikt Ronaldo volgend seizoen op in Champions League?

Cristiano Ronaldo heeft de overstap gemaakt naar het Saoedische Al-Nassr. Maar mogelijk kan hij toch volgend seizoen nog in de Champions League spelen. De eigenaars zijn ook eigenaar van Newcastle United en met een speciale clausule zou hij dan op uitleenbasis mogen spelen op het kampioenenbal.


AC Milan heeft nieuwe doelman beet

AC Milan heeft een verrassende nieuwe doelman te strikken. Het haalde in Paraguay de Colombiaan Devis Vasquez weg bij Club Guarani.



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties