Transfernieuws en Transfergeruchten 28/01: Kagawa - Navas Gamboa - Vertessen - Toffolo - Gusto - Kerk - Koffi - Lambert

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/01: Kagawa - Navas Gamboa - Vertessen - Toffolo - Gusto - Kerk - Koffi - Lambert
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kagawa - Navas Gamboa - Vertessen - Toffolo - Gusto - Kerk - Koffi - Lambert

Zulte Waregem heeft defensieve versterking op het oog uit de Ligue 1

In volle degradatiestrijd heeft Zulte Waregem nood aan defensieve versterking en deze hebben ze mogelijk gevonden in de Franse Ligue 1. (Lees meer)


Keylor Navas geeft de voorkeur aan de Premier League dan aan een avontuur aan de zijde van Cristiano Ronaldo

Keylor Navas is de tweede doelman bij PSG en wil speelminuten vergaren. Een avontuur aan de zijde van Cristiano Ronaldo zag hij echter niet zitten. (Lees meer)


Belgische sterkhouder van degradatieklant in belangstelling van twee Belgische topclubs
Foto: © photonews

Belgische sterkhouder van degradatieklant in belangstelling van twee Belgische topclubs

Hij speelt momenteel bij KAS Eupen, maar er zijn kapers op de kust voor een 22-jarige Belg. En de strijd kan furieus worden, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


Speelt Charleroi absolute sterkhouder kwijt? Nadrukkelijke interesse

Sporting Charleroi is bezig aan een al bij al rustig seizoen in de Jupiler Pro League. Mogelijk komt er wel nog wat gerommel op de arbeidsmarkt. (Lees meer)


Valentin Ticu kan naast Gent ook naar Standard

Toch wel een vreemd verhaal, want het is de voorzitter van zijn club, Petrolul, die bekend maakte dat ook de Rouches geïnteresseerd zijn in Valentin Ticu. (Lees meer)


Gyrano Kerk heeft voor een half jaar getekend bij Antwerp

Zoals verwacht maakt Gyrano Kerk de overstap van Lokomotiv Moskou naar Antwerp. De winger tekende tot het einde van het seizoen. (Lees meer)


Petar Ratkov zou mogelijk de nieuwe spits van Anderlecht worden

Volgens transferspecialist Fraser Fletcher heeft Anderlecht een nieuwe spits gevonden. Het gaat om Petar Ratkov, een 19-jarige Servische spits van TSC Backa Topola. (Lees meer)


Chelsea gaat ook rechtsback Malo Gusto kopen van Olympique Lyon

De koopwoede van Chelsea is deze winter niet te bedwingen. Intussen hebben ze ook een nieuwe rechtsback gevonden. Het gaat om Malo Gusto van Olympique Lyon, waar ze 30 miljoen plus bonussen voor betalen. (Lees meer)


Linksachter Harry Toffolo is onderweg naar Anderlecht

Vinkje nummer twee mag bijna gezet worden door Jesper Fredberg. De nieuwe Deense CEO Sports wou er deze winter vier versterkingen bij. Met Anders Dreyer kwam er al een creatieve aanvaller en ook de linksachter mag hij zo goed als zeker afvinken. Nog een spits en een verdediger te gaan. (Lees meer)


OFFICIEEL: Union SG heeft vervanger voor Vanzeir beet: Vertessen tekent in Brussel
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Union SG heeft vervanger voor Vanzeir beet: Vertessen tekent in Brussel

Union SG is niet bij de pakken blijven zitten na de vertrekwens van Dante Vanzeir. Bij PSV hebben ze een vervanger gevonden die normaal helemaal in het plaatje zou moeten passen: Yorbe Vertessen is nu ook officieel een Unionist. (Lees meer)


'Shinji Kagawa verlaat na een jaar de Jupiler Pro League en keert terug naar zijn thuisland'

De Jupiler Pro League kan niet langer genieten van de kunstjes van Shinji Kagawa. De aanvallende middenvelder zou op vertrekken staan bij STVV. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties