Van degradatie in de JPL naar de Premier League? Middenvelder op weg naar heel opmerkelijke transfer

Van degradatie in de JPL naar de Premier League? Middenvelder op weg naar heel opmerkelijke transfer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zijn al vreemdere dingen gebeurd, maar het zou toch een heel opmerkelijke transfer worden: Pierre Dwomoh is immers aan het onderhandelen met... Leicester City. De promovendus wil de middenvelder van RWDM naar de Premier League halen.

Het carrièrepad van Dwomoh tot nu toe is al heel bewogen geweest. Een recordtransfer voor een tiener van Genk naar Antwerp, ruzie met Mark van Bommel en verscheept naar RWDM, gedegradeerd met de Brusselaars en nu...

Dwomoh was wel één van de weinige spelers bij RWDM die zich kon staande houden en die wekelijks op niveau speelde. De nog steeds maar 19-jarige middenvelder staat nog steeds onder contract bij Antwerp, maar daar heeft hij geen toekomst meer. 

Antwerp zal de cluboptie op één extra jaar wel activeren, maar dan vooral om nog een transferprijs voor hem te vangen. Onlangs kwamen Leicester City en Luton Town immers op de proppen.

Leicester City is op dit moment het meest concreet. Bij de promovendus spelen ook Wout Faes en Dennis Praet, maar die laatste vertrekt deze zomer.

Antwerp hoopt nog zo'n drie miljoen te vangen voor Dwomoh, waar ze zelf in 2021 nog twee miljoen voor betaalden. Dwomoh heeft meerdere opties, maar wil ook een ploeg waar hij zeker zijn kansen zal krijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties