Volg de match tussen KV Mechelen en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Vreugde bij Antwerp na de 0-1!

De vreugde werd ondertussen Mechels via Peyre & De Camargo ...

Hairemans zit op de bank tegen zijn ex-ploeg, bij Antwerp zat er geen echte linksachter in de selectie. Wie pakt de drie punten?
14:12
Nog 20 minuten tot de start van de wedstrijd! Het wordt een leuk duel, zoveel is duidelijk.
14:26
Opvallend: de bezoekende fans gaan fluiten tijdens "You'll never walk alone". Een spandoek voor Hairemans krijgt ondertussen zijn plaatsje in het bezoekend vak.
1
KV Mechelen-Antwerp: 0-0
1
De bal rolt in Mechelen.
3
De studieronde is volop bezig. Mechelen graaft zich niet in.
5
Plots kan Togui uithalen, maar de bal zoeft over de kooi van Bolat.
6
Aan de overkant zit het er al op tussen Lamkel Zé en Refaelov. Die eerste geeft de tweede een open mogelijkheid, maar Refaelov knoert over.
7
 Gele kaart voor Didier Lamkel Ze
En nu gaat hij de bon op voor een schwalbe!
7
Lamkel Zé blijft mekkeren en belaagde even de ref. Bijna werd hij van het veld gestuurd.
9
"Al wie niet springt, dat is een rat", zetten de thuisfans in. En de bezoekers moeten dus wel meespringen. Dit is genieten!
11
De Camargo plots helemaal vrij, maar hij moet iets te lang kijken voor hij een schot kan inzetten. In de herneming geen doeltreffendheid bij Kaya.
15
Kwartier ver, de match is voorlopig goed in evenwicht.
19
Coopman wordt prachtig bediend op rechts en lepelt meteen voor richting Mbokani. Of komt de VAR toch nog tussen voor buitenspel?
19

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Sander Coopman)
De VAR komt niet tussen, Antwerp staat dus op voorsprong.
22
Vrije trap voor KV Mechelen, maar Kaya raakt niet voorbij de eerste man Mbokani. Ook de dribbel van Vanlerberghe strandt in het pak der Antwerpse benen.
25
Snedige aanval van de thuisploeg over veel stationnetjes, maar meer dan een corner levert het niet op.
30
Halfuur ver, Mechelen heeft geen antwoord gevonden voorlopig op de voorsprong voor The Great Old.
33
De fout op Van Cleemput en zo de tweede gele kaart voor Antwerp deze wedstrijd. De vrije trap vanop de zijkant volgt.
33
 Gele kaart voor Kevin Mirallas

35
De vrije trap brengt geen zoden aan de dijk hier in Mechelen. We kabbelen stilaan richting rust.
36
Togui krijgt naar eigen zeggen een duwtje in de grote rechthoek. Wat gaat de VAR al dan niet zeggen? Het is opnieuw even wachten ... en het spel mag gewoon door.
39
Coopman in de tang bij twee Mechelaars, maar ook aan deze kant van het veld gaat de bal niet op de stip.
40
Mechelen maakt gelijk vlak voor rust!
Daar is dan toch de gelijkmaker. Mechelen davert net niet op zijn grondvesten, de bal goed in het bovenhoekje.
40

Goal
Doelpunt van Thibault Peyre (Onur Kaya)

43
Lamkel Zé laat zich de bal wel heel makkelijk van het brood stelen, maar in de omschakeling misstapt Togui zich.
44
Een volgend omschakelingsmoment is wél goed uitgespeeld via Vanlerberghe. Storm dwingt Bolat tot een redding op zijn lage schuiver, hoekschop.
45
De corner levert ook de 2-1 op. De Camargo knikt aan de eerste paal vrolijk binnen.
45

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Nikola Storm)

45+1
We krijgen er een minuutje bij in deze eerste helft. Ondertussen zijn er een paar geveld bij Antwerp, Mbokani lijkt het grootste slachtoffer.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Antwerp: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
15:17
Dan maar meteen rusten!
Mbokani moet nog wat verzorging krijgen, maar Van Driessche stuurt de rest ondertussen al naar binnen.
46
De bal rolt opnieuw in Mechelen. Kan Antwerp het rechtzetten? Geen wissels op het eerste zicht.
47
Meteen Mechelen fel naar voren. De voorzet van Kaya, Togui kan er net niet bij en De Camargo kopt naar de verkeerde kant.
50
Een vrije trap voor KV Mechelen, ondertussen een opstootje tussen Van Damme en Zé, maar het koelt zonder al te hard blazen.
52
Ook Mbokani de bon op na een ferme charge op De Camargo, zo staat het 0-3 wat de kaarten betreft.
52
 Gele kaart voor Dieumerci Mbokani

55
Op de omschakeling is Storm ervandoor, maar hij verslikt zich in zijn actie.
56
Bij de bezoekers een eerste wissel: Zinho Gano komt tussen de lijnen.
56
Vervangen Sander Coopman
Ingevallen Zinho Gano

57
 Gele kaart voor Onur Kaya

58
En nu gaat ook Kaya op de bon. Zo gaat het wel snel met Van Driessche.
61
Mechelen nog eens met wat druk, de lage schuiver van Vanlerberghe is geen probleem voor Bolat.
63
Misverstandje tussen Bolat en Buta, die zo nogal makkelijk een corner toestaat.
64
 Gele kaart voor Joachim Van Damme

65
En ook Van Damme gaat de bon op voor een professionele fout op een ziedende Mbokani.
68
Halfweg de tweede helft. Voorlopig laat Antwerp weinig zien, maar zolang Mechelen het niet afmaakt is alles mogelijk.
71
Opnieuw een omschakelingsmoment van Mechelen dat uiteindelijk niet goed wordt uitgespeeld. De bal op Storm is te hard, Bolat heeft maar op te pikken.
74
Bijker staat klaar om in te vallen. Rest de vraag: voor wie? Voor Togui blijkbaar.
75
Vervangen William Togui
Ingevallen Lucas Bijker

78
Als Mechelen een momentje krijgt om het uit te spelen in de omschakeling, loopt het toch te snel vast door onzorgvuldigheden.
80
Antwerp heeft nog dikke tien minuten
De tweede helft kabbelt verder, Mbokani nu met een aanvallende fout. De Laet gaat er ondertussen uit voor Baby, opnieuw een aanvallend ingestelde wissel dus van Bölöni.
80
Vervangen Ritchie De Laet
Ingevallen Amara Baby

82
Vrije trap voor Antwerp aan de rand van de zestien, de poppen gaan ondertussen nog eens vrolijk aan het dansen met Kaya en Hoedt.
84
Ook Storm kan niet profiteren op de omschakeling, want Lamkel Zé komt met sterk verdedigend werk.
84
Vervangen Kevin Mirallas
Ingevallen Manuel Benson

85
Wissels aan beide kanten: Mirallas en Storm naar de kant.
85
Vervangen Nikola Storm
Ingevallen Clément Tainmont

85
Ondertussen een schot van Arslanagic, naast de kooi van Thoelen.
87
Gano probeert het acrobatisch, maar dat brengt geen zoden aan de dijk. De tijd tikt weg in het voordeel van KV Mechelen.
87
Ook Hairemans gaat nog een invalbeurtje krijgen van Vrancken. Dat is dan toch mooi tegen zijn ex-ploeg.
88
Vervangen Onur Kaya
Ingevallen Geoffrey Hairemans

88
 Gele kaart voor Igor De Camargo

89
De Camargo krijgt een gele kaart na protest met de lijnrechter. Zo blijven we wel bezig.
90+1
We krijgen er nog liefst vijf minuten bij. Thoelen moet ondertussen de meubelen nog eens redden.
90+3
Hairemans haalt uit, maar Bolat ranselt in corner. Nog een dikke twee minuten extra tijd.