Laszlo Bölöni blikt vooruit op "moeilijkste verplaatsing van het jaar" tegen KV Mechelen
Redactie
| 9 reacties

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni verwacht zich aan een loodzware opgave op bezoek bij KV Mechelen

Laszlo Bölöni blikt vooruit op "moeilijkste verplaatsing van het jaar" tegen KV Mechelen
Foto: © photonews

Toen de twee club die zondag tegenover elkaar staan, Antwerp en Mechelen, voor het laatst samen in eerste klasse speelden (2017/2018) ging de Great Old winnen op het veld van de latere degradant. Een jaar later nam KVM revanche door Antwerp als tweedeklasser uit te schakelen in de Croky Cup.

Zondag om 14u30 staan de twee teams opnieuw tegenover elkaar en Laszlo Bölöni verwacht zich alvast aan een loodzware opgave. "De moeilijkste verplaatsing van het seizoen", vertrouwde hij ons vrijdag toe.

"Het is een team dat steeds met een groot hart speelt en er alles aan doet om je te destabiliseren. Met de steun van hun fantastische publiek zullen ze nog meer vertrouwen hebben dan anders", blikte de Roemeen vooruit naar de streekderby die voor een uitverkocht AFAS Stadion betwist zal worden.

"De aanhang van beide teams is erg actief en dat kan voor een warm sfeertje zorgen. Zoals het hoort eigenlijk", ging Bölöni verder, maar de verplichting om weer aan te knopen met een zege na twee gelijke spelen voelt hij niet.

"Moeten? Nee, dat bestaat niet in het voetbal", bleef hij mysterieus, zoals we hem kennen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties